Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, το ερχόμενο καλοκαίρι, αναμένεται να επιστρέψει στον πάγκο της Γιουβέντους, σύμφωνα με Ιταλικά Μέσα. Η Ιταλική «Repubblica» υποστηρίζει σε σχετικό της δημοσίευμα πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα βρεθεί στη «μεγάλη κυρία». Αυτό μάλιστα αναμένεται να συμβεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Αντόνιο Κόρμπο ισχυρίζεται πως το 53χρονος τεχνικός είχε συνάντηση με τον Αντρέα […]

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, το ερχόμενο καλοκαίρι, αναμένεται να επιστρέψει στον πάγκο της Γιουβέντους, σύμφωνα με Ιταλικά Μέσα.

Η Ιταλική «Repubblica» υποστηρίζει σε σχετικό της δημοσίευμα πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα βρεθεί στη «μεγάλη κυρία». Αυτό μάλιστα αναμένεται να συμβεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Αντόνιο Κόρμπο ισχυρίζεται πως το 53χρονος τεχνικός είχε συνάντηση με τον Αντρέα Ανιέλι, στη Φόρτε Ντέι Μάρμι. Συμφωνώντας φυσικά να αποτελέσει τον διάδοχο του Αντρέα Πίρλο, ο οποίος είναι υπ’ ατμόν.

Να θυμίσουμε πως ο Αλέγκρι ήταν προπονητής της Γιουβέντους για μια πενταετία (2014-2019). Κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα και 4 νταμπλ!

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρθηκε και το όνομα του Μαουρίτσιο Σάρι, ως μια ανάσα από τη Ρόμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ