Ο Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση φέτος, καθώς δε σταματά να σκοράρει και να «σερβίρει» γκολ! Ο Χάρι Κέιν, κατά τη φετινή σεζόν, κάνει πράγματα και θαύματα. Ο Άγγλος φορ ήταν καταλυτικός στη νίκη της πατρίδας του επί της Αλβανίας (νίκη 0-2). Ο ίδιος πέτυχε ένα γκολ, ενώ «σέρβιρε» ακόμη […]

Ο Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση φέτος, καθώς δε σταματά να σκοράρει και να «σερβίρει» γκολ!

Ο Χάρι Κέιν, κατά τη φετινή σεζόν, κάνει πράγματα και θαύματα. Ο Άγγλος φορ ήταν καταλυτικός στη νίκη της πατρίδας του επί της Αλβανίας (νίκη 0-2). Ο ίδιος πέτυχε ένα γκολ, ενώ «σέρβιρε» ακόμη ένα.

Ο Κέιν φέτος έχει καταφέρει να αναδείξει, πλην του σκοραρίσματος, την ικανότητά του στη δημιουργία. Πέραν των αρκετών γκολ που έχει πετύχει, έχει καταφέρει να δώσει… στο πιάτο αρκετά ακόμη, για τους συμπαίκτες του.

Και γι’ αυτό μιλάνε τα νούμερα, διότι σε 46 ματς, έχει… συνδράμει συνολικά σε 47 γκολ! Έχοντας περίπου 1 γκολ και 1 ασίστ, σε κάθε ματς φέτος!

Εξαιρετικό επίτευγμα από τον φορ των «Πετεινών».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ