Η Γουίμπλεντον, ομάδα τρίτης κατηγορίας στην Αγγλία, προσέλαβε γυμναστή αλλαγών. Ο οποίος έχει εξειδικευτεί στην προετοιμασία των ποδοσφαιριστών που δεν θα είναι στην 11άδα. Μπορεί να σου ακούγεται κάπως, αλλά η πρόταση που έκανε ο Σάμι Λάντερ στη Γουίμολεντον. Προκειμένου να τον προσλάβει και να έχει τον συγκεκριμένο ρόλο. Εισακούστηκε και αποδίδει. Ο 25χρονος Σάμι […]

Η Γουίμπλεντον, ομάδα τρίτης κατηγορίας στην Αγγλία, προσέλαβε γυμναστή αλλαγών.

Ο οποίος έχει εξειδικευτεί στην προετοιμασία των ποδοσφαιριστών που δεν θα είναι στην 11άδα. Μπορεί να σου ακούγεται κάπως, αλλά η πρόταση που έκανε ο Σάμι Λάντερ στη Γουίμολεντον.

Προκειμένου να τον προσλάβει και να έχει τον συγκεκριμένο ρόλο. Εισακούστηκε και αποδίδει.

Ο 25χρονος Σάμι Λάντερ εξήγησε στους ανθρώπους της Γουίμπλεντον το σκεπτικό του που αφορά συνολικά τη διαχείριση των ποδοσφαιριστών που δεν θα είναι στην 11άδα σε αγωνιστικό, ψυχολογικό, και τακτικό επίπεδο.

Τους αποκαλεί «finishers» ως συνέχεια στο «starters» που αποκαλούνται οι βασικοί, και ακολουθούν συγκεκριμένο πρόγραμμα και πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και στο ημίχρονο, προκειμένου να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να συνδράμουν.

Μέχρι στιγμής η Γουίμπλεντον είναι πρώτη σε γκολ και ασίστ από ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο αλλά σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να διαπιστωθεί η αποτελεσματικότητα αυτού του πλάνου.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα