Στην ομάδα της Μπαρτσελόνα υπάρχει ένα ευχάριστο νέο με την επιστροφή μετά από έξι μήνες περίπου του  Σαμουέλ Ουμτιτί. Ο Κούμαν τον πήρε στην αποστολή  για το ματς του Champions League με τη Γιουβέντους. Μηδενική προσφορά του ταλαντούχου μεν, αλλά πολύ ευπαθή με τους τραυματισμούς του Γάλλου κεντρικού αμυντικού. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε για τους […]

Στην ομάδα της Μπαρτσελόνα υπάρχει ένα ευχάριστο νέο με την επιστροφή μετά από έξι μήνες περίπου του  Σαμουέλ Ουμτιτί. Ο Κούμαν τον πήρε στην αποστολή  για το ματς του Champions League με τη Γιουβέντους.

Μηδενική προσφορά του ταλαντούχου μεν, αλλά πολύ ευπαθή με τους τραυματισμούς του Γάλλου κεντρικού αμυντικού.

Τελευταία φορά που αγωνίστηκε για τους «μπλαουγκράνα» ήταν στις 27 Ιουνίου, στον αγώνα με τη Θέλτα. Τραυματίστηκε και έχασε το υπόλοιπο της προηγούμενης σεζόν, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς διαγνώστηκε με κορονοϊό και στις 10 Σεπτεμβρίου, πάνω που είχε αποστρέψει στις προπονήσεις, τραυματίστηκε εκ νέου στο γόνατο.

 Ο Γάλλος αντιμετώπισε πρόβλημα στο πέλμα του δεξιού του ποδιού. Ο Ουμτιτί είναι αρκετά ευπαθής στους τραυματισμούς ωστόσο ενδεχομένως έπαιξε ρόλο και η μακρά αποχή από τις ομαδικές προπονήσεις.

Ο 27χρονος σέντερ μπακ στα πέντε χρόνια παρουσίας του στην Βαρκελώνη είναι σχεδόν μόνιμα στα πιτς και έχει χάσει 85 αγώνες της Μπαρτσελόνα. Η ομάδα της Βαρκελώνης ήθελε να τον πουλήσει, αλλά καμιά ομάδα δεν ήθελε ποδοσφαιριστή με τέτοιο ιστορικό τραυματισμών μέσα σε λίγα χρόνια.

Αυτή ίσως είναι η μεγάλη και τελευταία του ευκαιρία για να επιστρέψει στην ομάδα, αφού ο Κούμαν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα χωρίς τον Ζεράρ Πικέ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ