Το κλίμα στη Ρόμα, για ακόμη μια φορά φέτος, είναι αρκετά βαρύ, καθώς ο κόσμος και η διοίκηση τα βάζει με παίκτες και προπονητή! Αρκετά καλά πήγε το πρώτο μισό της σεζόν για την Ιταλική ομάδα. Όμως, στο δεύτερο μισό ήρθαν τα πάνω κάτω και τα προβλήματα. Απαρχή του κακού ήταν ο τσακωμός των παικτών […]

Το κλίμα στη Ρόμα, για ακόμη μια φορά φέτος, είναι αρκετά βαρύ, καθώς ο κόσμος και η διοίκηση τα βάζει με παίκτες και προπονητή!

Αρκετά καλά πήγε το πρώτο μισό της σεζόν για την Ιταλική ομάδα. Όμως, στο δεύτερο μισό ήρθαν τα πάνω κάτω και τα προβλήματα. Απαρχή του κακού ήταν ο τσακωμός των παικτών με τον Πάουλο Φονσέκα τον περασμένο Ιανουάριο. Από τότε, κάτι έσπασε και η ηρεμία δεν ήρθε ποτέ στους «Τζαλορόσι».

Ομοίως και έως σήμερα, ειδικά μετά την ήττα της Ρόμα από την Σαμπντόρια προκάλεσε πολλά νεύρα! Οι οπαδοί τα βάζουν με τον αρχηγό της ομάδας, Λορέντσο Πελεγκρίνι. Ο παίκτης της ομάδας δεν πήγε στη Γένοβα για το λόγο του ότι γέννησε η γυναίκα του το δεύτερο παιδί τους.

Τα social media έχουν πάρει φωτιά, αφήνοντας και κάποιο… άσχημο σχόλιο για τον Πελεγκρίνι. Κάποια εξ αυτών έγραφαν πως δε γίνεται να αφήνει μόνη την ομάδα, όταν έχει τόσες απουσίες. Άλλοι αναφέρουν πως ο Τότι δε θα το έκανε ποτέ αυτό!

Η Διοίκηση της Ρόμα πάντως, δεν τα έχουν με τον αρχηγό, αλλά με όλους τους παίκτες. Κι όχι με τον προπονητή Φονσέκα. Ο λόγος είναι κάποια σχόλια που έκαναν για σκληρές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα. Ενώ, πριν λίγους μήνες υπήρχαν παράπονα εκ μέρους των παικτών για… χαλαρές προπονήσεις!

Όλοι προ των ευθυνών τους!

Τα πρόσφατα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Νταν Φρέντκιν εκνευρίστηκε μαζί τους και θα το κάνει σαφές το επόμενο διάστημα. Ο Φονσέκα, μετράει μέρες στη Ρώμη, ως γνωστόν. Άρα, λαμβάνει τέλος και ένα σταθερό άλλοθι, καθώς ο Πορτογάλος «χρεωνόταν» τα πάντα!

Ο τεχνικός διευθυντής, Τιάγκο Πίντο ετοιμάζει σειρά συναντήσεων με κάθε παίκτη ξεχωριστά. Ίσως με αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας αλλάξει το κλίμα. Όμως, είναι σαφές πως και οι παίκτες πρέπει και οφείλουν να αλλάξουν τη νοοτροπία τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ