Η επόμενη ημέρα της Ρόμα ακούει στο όνομα, Μαουρίτσιο Σάρι, καθώς υπάρχει ραντεβού της Ιταλικής ομάδας με εκπρόσωπο του προπονητή. Ένα βήμα πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρόμα βρίσκεται ο Μαουρίτσιο Σάρι. Η απόφαση έχει παρθεί από τους ανθρώπους των «Τζαλορόσι». Ο νυν προπονητής του συλλόγου, Πάουλο Φονσέκα θα παραμείνει στη θέση του. Τουλάχιστον […]

Η επόμενη ημέρα της Ρόμα ακούει στο όνομα, Μαουρίτσιο Σάρι, καθώς υπάρχει ραντεβού της Ιταλικής ομάδας με εκπρόσωπο του προπονητή.

Ένα βήμα πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρόμα βρίσκεται ο Μαουρίτσιο Σάρι. Η απόφαση έχει παρθεί από τους ανθρώπους των «Τζαλορόσι».

Ο νυν προπονητής του συλλόγου, Πάουλο Φονσέκα θα παραμείνει στη θέση του. Τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν. Βέβαια, ακόμη κι αν πάει στον μεγάλο τελικό του Europa League, δύσκολα θα αντιστρέψει το κλίμα.

Οι εξελίξεις στην εν λόγω υπόθεση είναι άμεσες, καθώς ο εκπρόσωπος του Μαουρίτσιο Σάρι, Φάλι Ραμαντάνι, διαπραγματεύεται ήδη για τη συμφωνία!

Ο Ιταλός προπονητής είναι αρκετά θετικός στο να αναλάβει το πλάνο που έχει καταρτίσει η Ρόμα. Με την ομάδα απ’ την πλευρά της να πιστεύει πως θα ανέβει επίπεδο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ