Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη έτοιμο το πλάνο της, σε περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα, ο Ζινεντίν Ζιντάν. Σίγουρα, θα μπορούσε να πάει και καλύτερα η φετινή σεζόν. Όμως, βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο. Η ομάδα της Μαδρίτης βρίσκεται εκτός από το Κύπελλο Ισπανίας, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -6 από την Ατλέτικο. Στο […]

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη έτοιμο το πλάνο της, σε περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα, ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Σίγουρα, θα μπορούσε να πάει και καλύτερα η φετινή σεζόν. Όμως, βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο.

Η ομάδα της Μαδρίτης βρίσκεται εκτός από το Κύπελλο Ισπανίας, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -6 από την Ατλέτικο. Στο Champions League βρίσκεται εντός στόχου, έχοντας ουσιαστικά όλη της την προσοχή εκεί. Βέβαια, δεν μπορεί κανείς να πει πως είναι και το απόλυτο φαβορί.

Αρκετή κριτική έχει δεχτεί ο Γάλλος τεχνικός, Ζινεντίν Ζιντάν. Με το ενδεχόμενο αποχώρησής του στο τέλος της σεζόν, να είναι υπαρκτό και να συγκεντρώνει κι αρκετές πιθανότητες. Ειδικά, αν έρθει αποκλεισμός στην Ευρώπη. Η Ρεάλ φυσικά, δε το θέλει αυτό, όμως δε σημαίνει πως δεν έχει και «plan b». Δηλαδή ένα εναλλακτικό σχέδιο, σε περίπτωση που ο Ζιντάν αποτελέσει παρελθόν.

Μάλιστα, η «AS» το έχει προχωρήσει το θέμα, αναφέροντας σε σχετικό ρεπορτάζ και κάποια ονόματα, ως αντικαταστάτες του.

Έχουν ξεχωρίσει οι Λεβ και Ραούλ για το μέλλον της Ρεάλ!

Για τον Χοακίμ Λεβ, ο Φλορεντίνο Πέρεθ στάζει «μέλι». Μάλιστα, είχε παιχτεί ξανά το όνομά του για τον πάγκο της «βασίλισσας» και το καλοκαίρι του 2018. Τότε, ο Γερμανός προπονητής είχε στα σχέδιά του να φτάσει ψηλά με την Εθνική της χώρας του. Όμως, μετά το EURO το καλοκαίρι, αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο των «πάντσερ».

Επίσης, υπάρχει και το όνομα του Ραούλ. Μιλάμε για έναν εμβληματικό παίκτη, έναν θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ήταν και ο Ζιντάν για τους Μαδριλένους. Ο Ισπανός έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με την Καστίγια, κυνηγώντας την άνοδο στην Segunda Division.

Βέβαια, το μέλλον θα κρίνει ποιος θα καθίσει την επόμενη σεζόν στον πάγκο της «βασίλισσας».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ