Ο πρώην ποδοσφαιριστής Άντερσον της Γιουνάιτεντ έχει μπλέξει άσχημα με την δικαιοσύνη. Μιλάμε για πολύ σοβαρές κατηγορίες και έχουν προκαλέσει σοκ στους φίλους της πρώην ομάδας του. Ιδιαίτερα σοβαρές είναι οι κατηγορίες που βαραίνουν πρώην ποδοσφαιριστή, που αγωνίστηκε και στους Κόκκινους Διαβόλους. Εκτός των άλλων ομάδων…. Υπάρχουν ενδείξεις για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος […]

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Άντερσον της Γιουνάιτεντ έχει μπλέξει άσχημα με την δικαιοσύνη. Μιλάμε για πολύ σοβαρές κατηγορίες και έχουν προκαλέσει σοκ στους φίλους της πρώην ομάδας του.

Ιδιαίτερα σοβαρές είναι οι κατηγορίες που βαραίνουν πρώην ποδοσφαιριστή, που αγωνίστηκε και στους Κόκκινους Διαβόλους. Εκτός των άλλων ομάδων….

Υπάρχουν ενδείξεις για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Με πολύ σοβαρές κατηγορίες είναι αντιμέτωπος ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα ο 33χρονος, που σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2020, είναι πολύ πιθανό να… κόψει και την προπονητική που ασχολείτο.  Οι αρχές της Βραζιλίας και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης τον καταγγέλει για κλοπές, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο Άντερσον εκτός από τους Κόκκινους Διαβόλους είχε αγωνιστεί σε Γκρέμιο, Πόρτο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά και σε Φιορεντίνα, Ιντερνασιονάλ, Κοριτίμπα κι Άντανα Ντεμιρσπόρ, είχε 8 συμμετοχές με τους Καριόκας.  Το 2008 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας.

Γιουνάιτεντ sports365.gr (1)

Πηγή: SportDog

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ