Ο Καρίμ Μπενζεμά με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν, δείχνει να μπορεί να οδηγήσει στην κορυφή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Απόντος του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την αποχώρησή του, ο Καρίμ Μπενζεμά πήρε στις πλάτες του το να ηγηθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης! Κλήθηκε να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για τη «βασίλισσα». […]

Ο Καρίμ Μπενζεμά με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν, δείχνει να μπορεί να οδηγήσει στην κορυφή τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Απόντος του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την αποχώρησή του, ο Καρίμ Μπενζεμά πήρε στις πλάτες του το να ηγηθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης! Κλήθηκε να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για τη «βασίλισσα». Ουσιαστικά, να προσπαθήσει να αναλάβει έναν ρόλο, όπως το ρόλο που είχε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ!

Άλλωστε πέρσι, εκείνος και ο Σέρχιο Ράμος, πρωταγωνίστησαν για να έρθει η κατάκτηση του πρωταθλήματος! Μακράν του δεύτερου είναι ο πιο σταθερός παίκτης για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα γκολ που βάζει, κρατούν τη «βασίλισσα» σε τροχιά τίτλου!

Κατά τη φετινή σεζόν το κάνει με επιτυχία, όμως στα τελευταία ματς είναι «πυρακτωμένος». Πιο συγκεκριμένα, στα τελευταία 7 ματς, ο Μπενζεμά μετρά 9 τέρματα, έχοντας σκοράρει σε ΟΛΑ!

Στις Χετάφε, Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης, Έλτσε (2), Αταλάντα, Θέλτα (2) και Εϊμπάρ έχει παραβιάσει τις εστίες τους!

Ο «σεσημασμένος δολοφόνος» Μπενζεμά θα δώσει τον τίτλο στη Ρεάλ;

Ο Καρίμ Μπενζεμά σίγουρα έχει γίνει φόβος και τρόμος για τους αντιπάλους της Ρεάλ, αυτό το διάστημα. Ένα διάστημα, το οποίο είναι αρκετά κρίσιμο, καθώς παίζεται ουσιαστικά όλη η χρονιά!

Συγκεκριμένα, έχει τα δύο ματς με τη Λίβερπουλ, για τα προημιτελικά του Champions League (6/4, 14/4), ενώ υπάρχει και το «Classico» με την Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα (10/4).

Επιπλέον, ο ίδιος αποτελεί το 35.3% των φετινών γκολ της Ρεάλ στη La Liga (18 απ’ τα 51).

Επίσης, σε όλες τις διοργανώσεις έχει παρόμοιο ποσοστό (24 από τα 68). Σκοράρει 0.73 γκολ ανά αναμέτρηση, ή ένα γκολ ανά 118 λεπτά!

Όλοι καταλαβαίνουν λοιπόν, πως ο Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, καθώς κι ο ίδιος δουλεύει χωρίς σταματημό για να διατηρήσει το κορμί του στην καλύτερη φυσική κατάσταση.

Τώρα στα δύσκολα, θα είναι έτοιμος να «βγάλει τα κάστανα απ’ τη φωτιά» για την ομάδα του; Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ