Ο Νταβίντ Αλάμπα θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού μένει μονάχα η ανακοίνωση για τη μετακίνησή του. Όταν έγινε γνωστό πως ο ίδιος δε θα συνεχίσει στην Μπάγερν Μονάχου, το όνομά του έπαιξε για όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Ο λόγος για τον Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα […]

Ο Νταβίντ Αλάμπα θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού μένει μονάχα η ανακοίνωση για τη μετακίνησή του.

Όταν έγινε γνωστό πως ο ίδιος δε θα συνεχίσει στην Μπάγερν Μονάχου, το όνομά του έπαιξε για όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Ο λόγος για τον Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, η Ρεάλ φαίνεται πως κέρδισε άπαντες την απόσπαση της υπογραφής του Αλάμπα. Μάλιστα, φέρεται να έχει υπογράψει ένα πενταετές συμβόλαιο. Και το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς «Βασίλισσας».

Από το 2009 βρίσκεται στην Μπάγερν Μονάχου, με εξαίρεση το εξάμηνο που είχε παραχωρηθεί στη Χόφενχαϊμ, ως δανεικός. Με τη φανέλα των Βαυαρών κέρδισε 9 πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα, 5 Γερμανικά Σούπερ Καπ, δύο Champions League, ισάριθμα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, όπως επίσης και δύο Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ