Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, ενώ μάλιστα θα λάβει και ένα τεράστιο ποσό! Η Μπάγερν Μονάχου, όπως όλα δείχνουν, θα αλλάξει εποχή, καθώς στον πάγκο της θα καθίσει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Ο ίδιος εξαργυρώνει την εξαιρετική πορεία που έχει γράψει με την ομάδα της Λειψίας τα τελευταία έτη. […]

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, ενώ μάλιστα θα λάβει και ένα τεράστιο ποσό!

Η Μπάγερν Μονάχου, όπως όλα δείχνουν, θα αλλάξει εποχή, καθώς στον πάγκο της θα καθίσει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Ο ίδιος εξαργυρώνει την εξαιρετική πορεία που έχει γράψει με την ομάδα της Λειψίας τα τελευταία έτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Γερμανική «Bild», η Μπάγερν αναμένεται να βγάλει από τα ταμεία της ένα τεράστιο ποσό. Συγκεκριμένα, θα δαπανήσουν το ποσό των 25 εκατ. ευρώ, για να καλύψουν τα θέλω της Λειψίας. Φυσικά, με αυτόν τον τρόπο θα κάνουν και την πιο ακριβή μετακίνηση προπονητή, στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας κατείχε αυτό το ρεκόρ, με την Τσέλσι να δαπανά 15 εκατ. ευρώ προς την Πόρτο για να τον φέρει στην Αγγλία.

Ως προς το συμβόλαιο του Νάγκελσμαν, θα είναι πολυετές. Και αρκετά… «χρυσό», καθώς θα λάβει ετησίως 8 εκατ. ευρώ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ