Η πόρτα της Ρεάλ ετοιμάζεται να ανοίξει, όπως όλα δείχνουν για τον Μπενουά Μπαντιασίλ, αφού οι δύο πλευρές σύμφωνα με την επιθυμία του Ζινεντίν Ζιντάν, τα έχουν βρει. Μπορεί η φετινή χρονιά να είναι μετριότατη για την Ρεάλ Μαδρίτης και τον προπονητή της, Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά ο Γάλλος τεχνικός ανεξάρτητα από το να μείνει η φύγει, ετοιμάζει […]

Η πόρτα της Ρεάλ ετοιμάζεται να ανοίξει, όπως όλα δείχνουν για τον Μπενουά Μπαντιασίλ, αφού οι δύο πλευρές σύμφωνα με την επιθυμία του Ζινεντίν Ζιντάν, τα έχουν βρει.

Μπορεί η φετινή χρονιά να είναι μετριότατη για την Ρεάλ Μαδρίτης και τον προπονητή της, Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά ο Γάλλος τεχνικός ανεξάρτητα από το να μείνει η φύγει, ετοιμάζει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Μια περίπτωση που ήθελε αρκετά είναι ο Μπενουά Μπαντιασίλ της Μονακό.

Ο Μπαντιασίλ κάνει εξαιρετική χρονιά στο Γαλλικό πρωτάθλημα με την Μονακό, και έχει 27 εμφανίσεις στις περισσότερες βασικός και έχει πετύχει 2 γκολ. Λογικό λοιπόν πολλοί Ευρωπαϊκοί σύλλογοι να έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ισπανικής «As» η Βασίλισσα ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με την Μονακό αλλά και με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Η τομή για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή φτάνει τα 30 εκ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ