Η πόρτα της Ρεάλ έκλεισε, όπως όλα δείχνουν για τον Λούκα Βάσκες, αφού οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν για ανανέωση, παρά την μεγάλη επιθυμία του Ζινεντίν Ζιντάν. Μπορεί για την φετινή χρονιά η προσφορά του Λούκα Βάσκες να είναι πολύ μεγάλη και να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για την Ρεάλ Μαδρίτης και τον προπονητή της, Ζινεντίν […]

Η πόρτα της Ρεάλ έκλεισε, όπως όλα δείχνουν για τον Λούκα Βάσκες, αφού οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν για ανανέωση, παρά την μεγάλη επιθυμία του Ζινεντίν Ζιντάν.

Μπορεί για την φετινή χρονιά η προσφορά του Λούκα Βάσκες να είναι πολύ μεγάλη και να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για την Ρεάλ Μαδρίτης και τον προπονητή της, Ζινεντίν Ζιντάν, και ο Γάλλος τεχνικός ζήτησε από την ομάδα του να κρατήσει τον 29χρονο εξτρέμ, ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο μετά το νέο ναυάγιο συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Ισπανός ζήτησε από τους «μερένγκες» τετραετή ανανέωση, μαζί με αύξηση 15% στον μισθό του. Η απάντηση των Μαδριλένων ήταν μια τριετής σύμβαση με 10% μεγαλύτερες απολαβές, ωστόσο δεν έγινε δεκτή από τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Ο 29χρονος διεθνής άσος έχει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν και διάφορες ομάδες έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τον ατζέντη του.

Ο Βάσκες έχει προτάσεις από Μίλαν, Νάπολι και Έβερτον, καθώς ο διεθνής άσος των «μερένχες» είναι ο κατάλληλος παίκτης για να λύνει τα προβλήματα στη μεσαία γραμμή όποιας ομάδας αγωνίζεται. Ενδιαφέρον υπάρχει και από Βαλένθια, Σεβίλλη, αλλά ο 29χρονος προτιμά να αγωνιστεί στο αγγλικό ή στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ