Τα τελευταία χρόνια, η αλήθεια είναι πως τα διοικητικά της Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν συνδεθεί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, όμως μήπως θα υπάρξουν εξελίξεις και νέα πρόσωπα; Εδώ και αρκετό καιρό, τα διοικητικά της Μπαρτσελόνα «πουλούσαν» αρκετά, όμως πλέον ξεκινά να μονοπωλεί το αντίπαλον… δέος στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης. Η κακοδιαχείριση της διοίκησης Μπαρτομέου κι […]

Τα τελευταία χρόνια, η αλήθεια είναι πως τα διοικητικά της Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν συνδεθεί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, όμως μήπως θα υπάρξουν εξελίξεις και νέα πρόσωπα;

Εδώ και αρκετό καιρό, τα διοικητικά της Μπαρτσελόνα «πουλούσαν» αρκετά, όμως πλέον ξεκινά να μονοπωλεί το αντίπαλον… δέος στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η κακοδιαχείριση της διοίκησης Μπαρτομέου κι η επιστροφή του Χουάν Λαπόρτα, έπαιξε για αρκετές μέρες στα ρεπορτάζ, όμως πλέον και η «βασίλισσα» έχει αρκετό… ζουμί στα διοικητικά της!

Την τελευταία δεκαετία, έχουμε συνδέσει τα διοικητικά της Ρεάλ, με το όνομα του Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο οποίος έχει την αμέριστη στήριξη της πλειοψηφίας. Όμως, η «καυτή πατάτα» στα πράγματα της Ρεάλ είναι τα οικονομικά της, κι αυτά τα διαχειρίζεται ο ίδιος! Το μεγάλο στοίχημα είναι το πώς μπορεί η ομάδα να βγει απ’ το οικονομικό κενό.

Ο νέος… είναι ωραίος;

Η αλήθεια είναι πως στα διοικητικά της Ρεάλ, τόσα χρόνια ο Πέρεθ παίζει μόνος του. Μήπως ήρθε η στιγμή να μπουν κι άλλα πρόσωπα στο «παιχνίδι»; Μάλλον ναι, καθώς ο 32χρονος επιχειρηματίας Ενρίκε Ρικέλμε εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Ο Ενρίκε Ρικέλμε είναι ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Cox Energy. Η εν λόγω εταιρεία ασχολείται με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, κι είναι ειδική στα φωτοβολταϊκά.

Ο ίδιος έχει κάνει σαφές το ενδιαφέρον του να εμπλακεί στα διοικητικά της Ρεάλ. Και μάλιστα, με γερό… μπάσιμο, καθώς φαίνεται πρόθυμος να διεκδικήσει την προεδρία της «βασίλισσας».

Κανείς δε γνωρίζει για το αν θα τα καταφέρει, όμως σίγουρα θα κάνει ενδιαφέρουσα μια «μάχη» με φόντο… το καλύτερο μέλλον της Ρεάλ. Διότι και ο Πέρεθ δεν είναι αλάνθαστος…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ