Καταλυτική συνεισφορά στην πραγματοποίηση μιας μεταγραφής έχουν φυσικά και οι μάνατζερ που φέτος ξεπέρασαν κάθε ρεκόρ στα έσοδά τους από τις προμήθειες.

Καταλυτική συνεισφορά στην πραγματοποίηση μιας μεταγραφής έχουν φυσικά και οι μάνατζερ που φέτος ξεπέρασαν κάθε ρεκόρ στα έσοδά τους από τις προμήθειες.

Το καλοκαίρι ήταν γεμάτο επενδύσεις από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Κάποιες δεν δίστασαν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες και φυσικά τους στόχους τους.

Στο… τραπέζι έπεσαν σχεδόν 5 δις ευρώ στην ποδοσφαιρική Ευρώπη και σημαντικό μερίδιο ανήκει και στους μάνατζερ των ποδοσφαιριστών.

Οι μεσολαβητές των μεταγραφικών πάρε-δώσε υπερέβησαν τον εαυτό τους φέτος και οι τσέπες γέμισαν πολλά εκατομμύρια.

Πιστοποιημένο όργανο της UEFA διέρρευσε τη λίστα με τα ποσά από τις προμήθειες που έλαβαν οι μάνατζερ και τα ποσοστά σημειώνουν τεράστια άνοδο.

Συγκεκριμένα 494,8 εκατομμύρια δολάρια κατέληξαν στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από κάθε συμφωνία. Ποσό που μεταφράζεται σε αύξηση 6,1% σε σχέση με πέρυσι και ιστορικό 10% την τελευταία δεκαετία!

Για να επιτευχθεί αυτό το ρεκόρ βοήθησαν στα μέγιστα και οι σύλλογοι που επένδυσαν 29,7% περισσότερο σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primera División

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ