Είναι μόλις 16 ετών αλλά τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κλαμπ "σφάζονται" για την απόκτησή του! Ο Έντρικ Φελίπε δεν είναι ένα συνηθισμένο ταλέντο!

Είναι μόλις 16 ετών αλλά τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κλαμπ “σφάζονται” για την απόκτησή του! Ο Έντρικ Φελίπε δεν είναι ένα συνηθισμένο ταλέντο!

Οι επιδόσεις του με την Παλμέιρας έχουν ξεσηκώσει την ποδοσφαιρική Ευρώπη και η μάχη για την απόκτησή του προμηνύεται μεγάλη!

Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σ.Ζ έχουν μπει στο παιχνίδι της εξασφάλισης των δικαιωμάτων του και ενώ τα ρεπορτάζ μιλούσαν για οριστικό deal με την “Βασίλισσα”, ο μάνατζερ του παίκτη έρχεται να δώσει νέα διάσταση στην υπόθεση.

Στην Ρεάλ παρουσιάζονται μέχρι σήμερα σίγουροι για την μεταγραφή αφού εκτός από συζητήσεις με την Παλμέιρας έχουν φιλοξενήσει την οικογένεια του παίκτη στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Μαδρίτη.

«Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα τίποτα, ούτε για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε για κανέναν άλλον σύλλογο. Δεν έχουμε κάποια προτίμηση ακόμα, δεν υπάρχει απόφαση για το που θα συνεχίσει την καριέρα του», είπε ο μάνατζερ του Έντρικ.

«Θα το δούμε μέσα στους επόμενους μήνες. Όποια ομάδα πληρώσει την Παλμέιρας και μας αποδείξει πως έχει το κατάλληλο πρότζεκτ για τον Έντρικ, τότε αυτή θα είναι η επόμενη ομάδα του νεαρού σταρ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ