Όλοι θα μείνουν στο Άνφιλντ στο τέλος! Τι και αν δεν έκανε πολλές μεταγραφικές κινήσεις; Η Λίβερπουλ δυναμώνει εκ των έσω… Οι πρόωρες ανανεώσεις συνεχίζονται στη Λίβερπουλ. Αφού οι κόκκινοι θέλουν να κρατήσουν όλους τους πρωτοκλασάτους παίκτες που διαθέτουν. Ένας από αυτούς είναι δίχως αμφιβολία και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο 30χρονος Ολλανδός στόπερ είχε […]

Όλοι θα μείνουν στο Άνφιλντ στο τέλος! Τι και αν δεν έκανε πολλές μεταγραφικές κινήσεις; Η Λίβερπουλ δυναμώνει εκ των έσω…

Οι πρόωρες ανανεώσεις συνεχίζονται στη Λίβερπουλ. Αφού οι κόκκινοι θέλουν να κρατήσουν όλους τους πρωτοκλασάτους παίκτες που διαθέτουν.

Ένας από αυτούς είναι δίχως αμφιβολία και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο 30χρονος Ολλανδός στόπερ είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκίρι του 2023, ωστόσο έβαλε την υπογραφή του σε νέα συμφωνία με τη Λίβερπουλ.

Το νέο συμβόλαιο θα τον κρατήσει στο Άνφιλντ μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Υπενθυμίζουμε ότι η Λίβερπουλ έδωσε περίπου 85 εκατομμύρια για τον αποκτήσει τον Ιανουάριο του 2018 από την Σαουθάμπτον.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ