Το σίγουρο είναι το 2021 δεν βλέπουμε την ίδια Τότεναμ όπως αυτή που μας είχε παρουσιάσει ο Μουρίνιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 202ο. Μετά λες και πάτησε ένα κουμπί και άλλαξαν όλα. Η άμυνα που ήταν το μεγάλο χαρτί του πήγε περίπατο, αλλά και η επίθεση που έκανε “παπάδες¨ με τις οργιακές καταστάσεις την Σο […]

Το σίγουρο είναι το 2021 δεν βλέπουμε την ίδια Τότεναμ όπως αυτή που μας είχε παρουσιάσει ο Μουρίνιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 202ο. Μετά λες και πάτησε ένα κουμπί και άλλαξαν όλα. Η άμυνα που ήταν το μεγάλο χαρτί του πήγε περίπατο, αλλά και η επίθεση που έκανε “παπάδες¨ με τις οργιακές καταστάσεις την Σο και Κέιν δεν είναι ίδια.

Αλλά να παρουσιάζεις αεράμυνα όπως αυτή που είδαμε στον αγώνα με την Έβερτον για το Κύπελλο Αγγλίας χρήζει επιστημονικής έρευνας.

Μετά από ένα “μυθικό” παιχνίδι για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Αγγλίας, η Έβερτον επικράτησε με 5-4 της Τότεναμ στην παράταση και πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ήταν ίσως το ματς της χρονιάς στην Αγγλία! Έβερτον και Τότεναμ έδωσαν μια απίθανη παράσταση στο «Γκούντισον Παρκ» με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να παίρνει την πρόκριση.

Η Τότεναμ είναι το τελευταίο χαρτί του Ζοζέ Μουρίνιο μετά τις αποτυχημένες θητείες του σε Τσέλσι (η δεύτερη) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει περιθώρια. Μια τρίτη αποτυχία με την Τότεναμ θα τον βγάλει από τον χάρτη ως παρωχημένο προπονητικά και οι τεράστιες επιτυχίες του παρελθόντος θα πάψουν να είναι διαβατήριο για την επόμενη δουλειά του.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εμφανίστηκε απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της Τότεναμ από την Έβερτον, μετά την ήττα 5-4. Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε ιδιαίτερα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του και δήλωσε πως όταν μια ομάδα σκοράρει τέσσερις φορές, θα πρέπει να κερδίζει. Παράλληλα, ο τεχνικός της λονδρέζικης ομάδας αναφέρθηκε και στον Γκάρεθ Μπέιλ.

Χαρακτηριστικά, ο Μουρίνιο δήλωσε: “Όταν σκοράρεις τέσσερις φορές, πρέπει να κερδίσεις. Με τον τρόπο που παίζουμε θα έπρεπε να κερδίσουμε εύκολα. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα, για ορισμένους ήταν δύσκολα γιατί παίζεις τόσο καλά και για 2-3 λάθη, ξαφνικά χάνεις με 3-1. Αλλά κρατάω τα θετικά, ήταν εκπληκτικό παιχνίδι για να το βλέπεις. Το επιθετικό ποδόσφαιρο είναι ωραίο και πετύχαμε τέσσερα γκολ αλλά δεν ήταν αρκετά, γιατί κάναμε αμυντικά λάθη”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απουσία του Γκάρεθ Μπέιλ: “Με τη Γουέστ Μπρομ δεν έπαιξε. Τη Δευτέρα ήμουν λίγο έκπληκτος όταν ενημερώθηκα πως περίμενε μία μαγνητική γιατί ένιωθε ενοχλήσεις σε κάποιο σημείο. Δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα και την τρίτη ζήτησε να δουλέψει με το επιστημονικό επιτελείο μας για να δυναμώσει την περιοχή που δε νιώθει καλά. Αυτός είναι ο λόγος που δεν είναι εδώ”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ