Η πανδημία έχει επηρεάσει αρκετά τον αθλητισμό, ενώ ακόμη μια παράμετρος θα επιφέρει πρόστιμο. Όποιος παίκτης ανταλλάσσει τη φανέλα του, θα τιμωρείται. Σίγουρα, πρόκειται για μία επαναστατική απόφαση, η οποία όμως δικαιολογείται απολύτως. Η Premier League αποφασίζει σχετικά με έναν νέο κανονισμό, στον πειθαρχικό κώδικα για τα περιοριστικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Αυτή, […]

Η πανδημία έχει επηρεάσει αρκετά τον αθλητισμό, ενώ ακόμη μια παράμετρος θα επιφέρει πρόστιμο. Όποιος παίκτης ανταλλάσσει τη φανέλα του, θα τιμωρείται. Σίγουρα, πρόκειται για μία επαναστατική απόφαση, η οποία όμως δικαιολογείται απολύτως.

Η Premier League αποφασίζει σχετικά με έναν νέο κανονισμό, στον πειθαρχικό κώδικα για τα περιοριστικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Αυτή, όπως και αρκετά απ’ τα ήδη υπάρχοντα μέτρα, θα επιφέρει ένα χρηματικό πρόστιμο στους παραβάτες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, κάθε ποδοσφαιριστής στη Premier League, που θα ανταλλάσσει τη φανέλα του με άλλον παίκτη της αντίπαλης ομάδας, θα τιμωρείται με 5.000 λίρες, ή αλλιώς με 6.000 ευρώ!

Αυτό το μέτρο κρίθηκε απαραίτητο, καθώς η ανταλλαγή φανέλας αντιτίθεται στο υγειονομικό πλαίσιο προστασίας για την εξάπλωση της πανδημίας. Επίσης, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η κάθε ομάδα θα έχει την ευχέρεια να «χρεώνει» τον κάθε ποδοσφαιριστή, κι όχι να τα πληρώνει απ’ τα ταμεία της.

Premier League: Υπάρχει ομάδα που έχει σφάλει δύο φορές!

Η ίδια εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά πως υπάρχει και ένας αγγλικός σύλλογος, ο οποίος έχει παραβιάσει αυτόν τον κανόνα δύο φορές.

Η λίγκα με αυτόν τον τρόπο επιθυμεί να εξαλείψει όσους περισσότερους παράγοντες μπορεί. Μένει να δούμε αν εν τέλει θα πιάσει τόπο…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ