Η Premier League γνωστοποίησε τα δύο πρώτα ονόματα που θα μπουν στο Hall of Fame του πρωταθλήματος, με τους θρύλους Ανρί και Σίρερ να μπαίνουν στο πάνθεον. Οι δύο παίκτες έχουν καταγράψει φοβερές πορείες με τις ομάδες που αγωνίστηκαν-ταυτίστηκαν! Μιλάμε για τους Άλαν Σίρερ και Τιερί Ανρί. Αμφότεροι περνούν στο πάνθεον του λαμπερού πρωταθλήματος της […]

Η Premier League γνωστοποίησε τα δύο πρώτα ονόματα που θα μπουν στο Hall of Fame του πρωταθλήματος, με τους θρύλους Ανρί και Σίρερ να μπαίνουν στο πάνθεον.

Οι δύο παίκτες έχουν καταγράψει φοβερές πορείες με τις ομάδες που αγωνίστηκαν-ταυτίστηκαν! Μιλάμε για τους Άλαν Σίρερ και Τιερί Ανρί. Αμφότεροι περνούν στο πάνθεον του λαμπερού πρωταθλήματος της Premier League, μέσω του Hall of Fame.

Ο Άλαν Σίρερ παραμένει ως ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στη Νιούκαστλ. Έχει συνολικά 260 γκολ, σε 14 αγωνιστικές περιόδους. Στις «καρακάξες» κατέγραψε 148 τέρματα στην πρώτη κατηγορία, σε 303 ματς.

Επιπλέον, είναι κάτοχος του Χρυσού Παπουτσιού τρεις φορές. Ενώ επίσης είναι κι ο μοναδικός που έφτασε στα 100 γκολ με δύο διαφορετικές ομάδες. Όντας κι ο πρώτος που ξεπέρασε τα 100 γκολ, με τη φανέλα της Μπλάκμπερν. Με την οποία κατέκτησε τον τίτλο το 1995, έχοντας σκοράρει 112 φορές σε 138 ματς.

Ο Τιερί Ανρί είναι ο κορυφαίος σκόρερ στα χρονικά της Άρσεναλ. Κοσμεί το «Έμιρεϊτς», θυμίζοντας τα όσα έχει προσφέρει στο σύλλογο.

Κάτοχος του Χρυσού Παπουτσιού τέσσερις φορές, φτάνοντας τα 175 γκολ σε 258 εμφανίσεις. Σκόραρε περισσότερες από 20 φορές, σε 5 σερί σεζόν από το 2001-2006.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, η Premier League τους τιμάει και τους αναγνωρίζει το έργο, βάζοντας τους ως πρώτους στο Hall of Fame.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ