Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς «έφυγε» από τη ζωή στις 16 Σεπτεμβρίου 2021. Θλίψη και πένθος προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Σέρβου προπονητή. Όχι μόνο στο χώρο του μπάσκετ, αλλά και διεθνώς επικράτησε η λύπη για το χαμό του. Το Hall of Fame ετοιμάζεται πλέον για την ”Class 2022” και χθες (21/12) δόθηκε στην δημοσιότητα η […]

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς «έφυγε» από τη ζωή στις 16 Σεπτεμβρίου 2021. Θλίψη και πένθος προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Σέρβου προπονητή. Όχι μόνο στο χώρο του μπάσκετ, αλλά και διεθνώς επικράτησε η λύπη για το χαμό του.

Το Hall of Fame ετοιμάζεται πλέον για την ”Class 2022” και χθες (21/12) δόθηκε στην δημοσιότητα η λίστα με τους υποψηφίους.

Οι τελικοί υποψήφιοι θα γίνουν γνωστοί την ερχόμενη Άνοιξη, το Μάρτιο του 2022. Φυσικά, το όνομα του Μανού Τζινόμπιλι να ξεχωρίζει.

Ανάμεσα στα ονόματα αυτά είναι και των αείμνηστων Ντούσαν Ίβκοβιτς και Αλφόνσο Φορντ. Ο Σέρβος κόουτς κατέκτησε δύο φορές το τρόπαιο της EuroLeague. Αμφότερες με τον Ολυμπιακό (1997, 2012). Ενώ, στη συλλογή του έχει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο του 1990, όπως και το χρυσό μετάλλιο στο EuroBasket της Αθήνας, το 1995.

Επίσης, στη σχετική λίστα θα δει κανείς και αυτά των Μπάγκσι Μπογκς, Τιμ Χάρνταγουεϊ, Τσάνσι Μπίλαπς και Σον Μαριόν.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ