Premier League, όπως λέμε… εμβοLea-gue και στην Αγγλία τρέχουν να είναι έτοιμοι όταν θα είναι απαραίτητο. Στην Αγγλία, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι προ των πυλών, προκειμένου να αποφευχθούν νέα lockdown το χειμώνα. Η Κυβέρνηση ήδη έκανε επίσημο ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού θσ είναι απαραίτητο για να μπαίνουν fφίλαθλοι στα γήπεδα από την 1η Οκτωβρίου. “Σύντομα […]

Premier League, όπως λέμε… εμβοLea-gue και στην Αγγλία τρέχουν να είναι έτοιμοι όταν θα είναι απαραίτητο. Στην Αγγλία, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι προ των πυλών, προκειμένου να αποφευχθούν νέα lockdown το χειμώνα.

Η Κυβέρνηση ήδη έκανε επίσημο ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού θσ είναι απαραίτητο για να μπαίνουν fφίλαθλοι στα γήπεδα από την 1η Οκτωβρίου.

“Σύντομα ένα αρνητικό τεστ δεν θα είναι αρκετό για κάτι τέτοιο”, δήλωσε ο αρμόδιος Υπουργός. Κι έτσι, οι ομάδες της Premier League βρίσκονται σε εγρήγορση, ώστε σε 2,5 μήνες όλα να είναι έτοιμα.

Σήμερα, στην Αγγλία, το πιστοποιητικό δεν είναι υποχρεωτικό για όλους τους χώρους. Συστήνεται απλώς και κυρίως για σημεία όπου μπορεί να σημειωθεί πυκνός συνωστισμός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από τον Οκτώβριο όμως, τα πράγματα αλλάζουν.

Οργανωτικός γρίφος για διοργανώτρια-ομάδες

Η διοργανώτρια Premier κινητοποιείται έντονα ώστε αρκετά νωρίς να έχει επιτύχει τον εμβολιασμό όλων των εμπλεκόμενων. Στόχος είναι να αποφευχθεί τυχόν διακοπή του πρωταθλήματος ή άλλα προβλήματα.

Δύσκολος είναι ο γρίφος και για τις ομάδες. Τα γήπεδά θα γεμίσουν με κόσμο για πρώτη φορά μετά τον περσινό Μάρτιο. Εφόσον το πιστοποιητικό εμβολιασμού γίνει προαπαιτούμενο για την είσοδο, οι σύλλογοι αναλαμβάνουν μια σημαντική ελεγκτική ευθύνη.

Δεν είναι ένα απλό, ούτε εύκολο ζήτημα και γι’ αυτό το λόγο οι σχετικές ετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ