Το απόλυτο ρεκόρ σερί νικών της Premier League ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι και το βελτιώνει συνεχώς, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησε 3-0 της Τότεναμ στο Έτιχαντ και έφτασε τις 16 διαδοχικές επιτυχίες! Η αρμάδα του Πεπ συνεχίζει την επέλαση της. Όταν οι υπόλοιπες ομαδες έμειναν από βενζίνη ο Πεπ πάτησε το γκάζι και […]

Το απόλυτο ρεκόρ σερί νικών της Premier League ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι και το βελτιώνει συνεχώς, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησε 3-0 της Τότεναμ στο Έτιχαντ και έφτασε τις 16 διαδοχικές επιτυχίες! Η αρμάδα του Πεπ συνεχίζει την επέλαση της.

Όταν οι υπόλοιπες ομαδες έμειναν από βενζίνη ο Πεπ πάτησε το γκάζι και έγινε καπνός.

Και πλέον με το +10 από την 2η Λέστερ, η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι το… γκραν φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία φέτος. Και μάλιστα με άνεση. 

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 3 – 0

Πριν το παιχνίδι έλεγαν ότι αν κάποιος μπορούσε να σταματήσει την Σίτι, αυτός ήταν ο Μουρίνιο που ήξερε το κουμπί του Πεπ. Αλλά αυτή η νέα Σίτι του Πεπ δεν έχει αδυναμίες και ο Μουρίνιο φάνηκε παρωχημένος μπροστά στον Γκουαρδιόλα.

Συνεχίζει την «επέλασή» της η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία με δύο γκολ του Γκουντογκάν κι ένα κερδισμένο πέναλτι από τον Γερμανό, πανηγύρισε την 16η νίκη της (11η σερί!) σε 24 αγωνιστική της Premier League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της Μάντσεστερ Σίτι ήταν και πάλι ο Ιλκάι Γουντογκάν. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός όχι μόνο κέρδισε το πέναλτι στο 21΄ (από τον Χόιμπιεργκ) από το οποίο ο Ρόντρι άνοιξε το σκορ, αλλά ήταν και εκείνος που πέτυχε τα δύο υπόλοιπα γκολ της ομάδας του!

Το 2-0 έγινε στο 50′ με ξαφνικό πλασέ κοντά στο δοκάρι, ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 66′ Με ποιο τρόπο; Με ασίστ κατευθείαν από τον τερματοφύλακα Μοράες, και αφού πρώτα… ξάπλωσε στο έδαφος φαρδύ-πλατύ τον στόπερ Σάντσεζ!

Αυτό ήταν το 11ο τέρμα του Γκουντογκάν στα τελευταία 12 παιχνίδια(!), ενώ να αναφέρουμε οτι αποχώρησε στο 69′ με ενοχλήσεις.

https://twitter.com/FootballTv23/status/1360671967167340545

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ