Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μετά το τέλος της  Premier League και την νέα επιτυχία με την Μάντσεστερ Σίτι χρειάζεται διακοπές και το δείχνει.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μετά το τέλος της  Premier League και την νέα επιτυχία με την Μάντσεστερ Σίτι χρειάζεται διακοπές και το δείχνει. Δεν τον νοιάζουν οι τύποι και οι μόστρες. Ο κορυφαίος παίκτης της Premier League άλλωστε έχει το δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του.

Ο Βέλγος μίλησε για τις αναμετρήσεις για το Nations League που πλησιάζουν και μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα από την στεναχώρια του.

«Για μένα δεν έχει σημασία το Nations League. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε αυτά τα ματς, όμως είναι κάτι σαν εξάσκηση. Όλοι είχαν μία πολύ δύσκολη σεζόν. Με το που βρισκόμαστε στο γήπεδο, κάνουμε αυτό που είναι να κάνουμε. Τότε θέλω να νικώ. Πέρα από αυτό όμως, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ως παίκτες μπορούμε να μιλάμε για διακοπές ή ξεκούραση, όμως δεν έχουμε λόγο» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ίδιος.

Μάλιστα στην συνέχεια των λεγομένων του, ο άσος των πρωταθλητών Αγγλίας πρόσθεσε τα εξής: «Ακολουθούμε αυτό που χρειάζεται και αυτό είναι όλο. Έχουμε κάτι παραπάνω από 3 εβδομάδες για διακοπές κάθε 12 μήνες. Όσοι είναι απ’έξω δεν μπορούν να καταλάβουν πώς αισθάνεται ένας παίκτης μετά από μία σεζόν. Δεν έχει νόημα να πω κάτι παραπάνω αφού δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα