Ο Οζίλ αρχικά έμεινε εκτός Ευρωπαϊκής λίστας της Άρσεναλ, αλλά και εκτός ρόστερ για την πρέμιερ λιγκ. ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΡΣΕΝΑΛ. Ο καναπές του έχει κάτσει πολύ βαρύς και ψάχνει να βρει μια λύση να ξαναπατήσει στο χορτάρι. Παρόλα αυτά, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για τον Εζίλ να αποχωρήσει ούτε για την Άρσεναλ […]

Ο Οζίλ αρχικά έμεινε εκτός Ευρωπαϊκής λίστας της Άρσεναλ, αλλά και εκτός ρόστερ για την πρέμιερ λιγκ. ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΡΣΕΝΑΛ. Ο καναπές του έχει κάτσει πολύ βαρύς και ψάχνει να βρει μια λύση να ξαναπατήσει στο χορτάρι.

Παρόλα αυτά, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για τον Εζίλ να αποχωρήσει ούτε για την Άρσεναλ να απαλλαχτεί τόσο εύκολα από την παρουσία του από τη στιγμή που στη μέση υπάρχει ένα μυθικό συμβόλαιο, με τον 32χρονο να απολαμβάνει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 350.000 λιρών χωρίς να χρειαστεί να ιδρώνει την ώρα των αγώνων.

Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα, ο Μεσούτ Οζίλ είχε μυστικό «ραντεβού» με εκπροσώπους της Φενέρμπαχτσε στο Λονδίνο, για να συζητήσουν την πιθανότητα μεταγραφής το καλοκαίρι που ο Γερμανός μένει ελεύθερος από την Άρσεναλ.

Όπως αναμετέδωσε και η «Bild», ο Γερμανός χαφ συναντήθηκε με τη διοίκηση των Τούρκων στο Λονδίνο και άρχισαν τις διαπραγματεύσεις για πιθανή μετακίνησή του στη χώρα καταγωγής του, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του στους Κανονιέρηδες λήγει τον Ιούνιο.

Ο ισχυρός άνδρας της Φενέρ, Αλί Κοτς είναι, άλλωστε, ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες στη γειτονική χώρα και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, φέρεται να δήλωσε προς τον Οζίλ «Τα λέμε τον Ιούνιο», σίγουρος ότι ο 32χρονος χαφ θα μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη σε λίγους μήνες.

Mesut Özil Wiki 2020 - Girlfriend, Salary, Tattoo, Cars & Houses and Net  Worth

Το ίδιο μάλιστα μέσο υποστηρίζει πως ο παραγκωνισμένος από τον Αρτέτα ποδοσφαιριστής είναι διατεθειμένος -προκειμένου να διευκολύνει το deal- να δεχτεί μία γενναία μείωση των αποδοχών του κατά 200.000 λίρες την εβδομάδα

“Ακόμα και ένα 24ωρο είναι μεγάλο διάστημα στο ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις. Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για εκείνον. Αυτό δεν έχει αλλάξει, όπως επίσης και η επιθυία του να τιμήσει το συμβόλαιό του και να παίξει.

Είναι άνδρας που κρατάει το λόγο του, πιστός, και είναι δύσκολο να βρεις αφοσιωμένους ανθρώπους αυτές τις εποχές”, τόνισε σε συνέντευξή του ο μάνατζέρ του, Εργκούτ Σογκούτ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο άλλοτε παίκτης των Ρεάλ Μαδρίτης και Βέρντερ Βρέμης δεν έχει την παραμικρή διάθεση να αφήσει τους κανονιέρηδες πριν το φινάλε της σεζόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ