Πριν από τρία χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφηνε τη Ρεάλ Μαδρίτης και μεταπηδούσε στην Ιταλία για χάρη της Γιουβέντους. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επιζητούσε νέες προκλήσεις με τη «Μεγάλη Κυρία» να του τις προσφέρει απλόχερα. Σήμερα, τρία χρόνια μετά ο 36χρονος έχει πετύχει αρκετές από τις φιλοδοξίες του με τη φανέλα των «Μπιανκονέρι». Πολλοί ήθελαν […]

Πριν από τρία χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφηνε τη Ρεάλ Μαδρίτης και μεταπηδούσε στην Ιταλία για χάρη της Γιουβέντους. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επιζητούσε νέες προκλήσεις με τη «Μεγάλη Κυρία» να του τις προσφέρει απλόχερα. Σήμερα, τρία χρόνια μετά ο 36χρονος έχει πετύχει αρκετές από τις φιλοδοξίες του με τη φανέλα των «Μπιανκονέρι». Πολλοί ήθελαν το κεφάλαιο αυτό να κλείνει φέτος όμως ο Πορτογάλος δείχνει να ζεστός στο να παραμείνει στο Τορίνο.

Τα σενάρια τους τελευταίους μήνες θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί από τη Γιουβέντους. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκονται στο… κόλπο της υπογραφής του όμως στην πραγματικότητα η Γιουβέντους συνεχίζει να αποτελεί προτεραιότητα για τον 36χρονο. Οι προσπάθειες του μάνατζερ του, Χόρχε Μέντες για μεταγραφή πέφτουν στο κενό και τώρα ο Πορτογάλος ατζέντης δείχνει να αλλάζει πλήρως τα σχέδια του.

O Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επιθυμεί την ενίσχυση της ομάδας του σε όλες τις γραμμές. Ο Ιταλός όσον αφορά τον Κριστιάνο είναι σαφές πως τον θέλει στο ρόστερ του, όμως ξέρει πως για να προσφέρει ο Πορτογάλος θα πρέπει να πλαισιωθεί καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. «Αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις με τον 36χρονο σούπερ σταρ είναι από την άλλη και το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αμείβεται ετησίως με 31 εκατομμύρια ευρώ από τη Γιουβέντους. Ένα ποσό που οι «μπιανκονέρι» θα προσπαθήσουν να κατεβάσουν γιατί αλλιώς… χάθηκαν!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ