Η σεζόν που πέρασε για τη Λίβερπουλ ήταν οριακά καταστροφική. Οι «κόκκινοι» μια χρονιά μετά την κατάκτηση της Premier League ήταν αδιάφορα κακοί. Μέχρι τα Χριστούγεννα ήταν στην κορυφή και φέτος. Έπειτα η κατάρρευση. Παρότι τελικά η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να βρεθεί στο Champions League. Σίγουρα η χρονιά δεν θεωρείται επιτυχημένη. Ειδικά από […]

Η σεζόν που πέρασε για τη Λίβερπουλ ήταν οριακά καταστροφική.

Οι «κόκκινοι» μια χρονιά μετά την κατάκτηση της Premier League ήταν αδιάφορα κακοί.

Μέχρι τα Χριστούγεννα ήταν στην κορυφή και φέτος. Έπειτα η κατάρρευση. Παρότι τελικά η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να βρεθεί στο Champions League. Σίγουρα η χρονιά δεν θεωρείται επιτυχημένη.

Ειδικά από τη στιγμή που ούτε στην Ευρώπη υπήρξε κάποια επιτυχία, με την αγγλική ομάδα να αποκλείεται στα προημιτελικά του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πλέον, η Λίβερπουλ έχει το βλέμμα της μόνο στο μέλλον. Γι’ αυτό το λόγο το τμήμα σκάουτινγκ των «κόκκινων» έχει τα βλέμματα του στραμμένα σε όλο τον πλανήτη. Μάλιστα, σύμφωνα με το «Goal.com», ήδη οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας έχουν ξεχωρίσει έναν ποδοσφαιριστή, που θεωρούν ότι μπορεί να κάνει τεράστια καριέρα. Ο λόγος για τον 17χρονο Γκανέζο Αμπντούλ Φατάου Ισαχάκου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε γνωστό το όνομα του μόλις πριν μερικούς μήνες. Βλέπετε, ψηφίστηκε ως ο MVP του Κυπέλλου Εθνών της Αφρικής στους Κ-20, οδηγώντας την Γκάνα στην κατάκτηση του τροπαίου. Κι όλα αυτά όντας αρκετά μικρότερος από συμπαίκτες και αντιπάλους του. Παράλληλα, λίγο καιρό αργότερα έκανε και ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα της Γκάνας στους άνδρες σε φιλικό με το Ουζμπεκιστάν, βρίσκοντας δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Βέβαια, αξίζει να τονιστεί πως στο συγκεκριμένο φιλικό η ομάδα της Αφρικής χρησιμοποίησε κυρίως δεύτερης διαλογής ποδοσφαιριστές, λόγω των περιορισμών ταξιδιού κάποιων ποδοσφαιριστών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ