Όταν η ποίηση μπαίνει στο ποδόσφαιρο βλέπουμε τέτοια γκολ, όπως αυτό που έβαλε ο Τουν Κουπμάινερς στον αγώνα Αιντχόφεν – Αλκμάαρ. Δώστε μου χίλια μάτια να το βλέπω. Στον αγώνα της Αϊντχόφεν με την Αλκμάαρ σημειώθηκε ένα τρομερό γκολ με τακουνάκι από τον Τουν Κουπμάινερς, με τον Ολλανδό να κάνει το 0-2. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο […]

Όταν η ποίηση μπαίνει στο ποδόσφαιρο βλέπουμε τέτοια γκολ, όπως αυτό που έβαλε ο Τουν Κουπμάινερς στον αγώνα Αιντχόφεν – Αλκμάαρ. Δώστε μου χίλια μάτια να το βλέπω.

Στον αγώνα της Αϊντχόφεν με την Αλκμάαρ σημειώθηκε ένα τρομερό γκολ με τακουνάκι από τον Τουν Κουπμάινερς, με τον Ολλανδό να κάνει το 0-2.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa LeagueΑϊντχόφεν, βρέθηκε με 0-2 πίσω στο σκορ στο γήπεδό της από την Αλκμάαρ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 31’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τουν Κουπμάινερς.

Ο 22χρονος Ολλανδός μεσοαμυντικός όμως έκανε και το 0-2 στο 39’ με ένα γκολ-ποίημα που από τώρα βάζει υποψηφιότητα για το καλύτερο της χρονιάς.

Σε ένα κόρνερ που εκτελέστηκε από δεξιά, ο Κουπμάινερς βρέθηκε στο πρώτο δοκάρι και με ένα εκπληκτικό τακουνάκι κρέμασε τον αντίπαλο γκολκίπερ που δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα.

Την Κυριακή (10/01), η Αϊντχόφεν έχασε μια μοναδική ευκαιρία να νικήσει τον πρωτοπόρο Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ και να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας του ολλανδικού πρωταθλήματος, μένοντας τελικά σε ισόπαλο 2-2.

Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι της, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League αιφνιδιάστηκε από την εξαιρετική Άλκμααρ του (βασικού) Παντελή Χατζηδιάκου, ηττήθηκε στην έδρα της με 3-1, έπεσε στην τρίτη θέση (δεύτερη πλέον η Φίτεσε)

Δείτε το απίστευτο γκολ στο 1:50

https://www.youtube.com/watch?v=0zMZ2y7UMfM

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ