Τι σκέφτηκε ρε παιδιά ο τύπος; Όλα συνέβησαν στην αναμέτρηση του Ολλανδικού «ντέρμπι» ανάμεσε στον Άγιαξ και την PSV, για την 20η αγωνιστική της Eredivisie. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και πέρασαν από την έδρα της Αϊντχόφεν, αφού επικράτησαν με 2-1. Την παράσταση έκλεψε Λισάντρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός στόπερ των φιλοξενούμενων, ήθελε να κερδίσει χρόνοα για την […]

Τι σκέφτηκε ρε παιδιά ο τύπος; Όλα συνέβησαν στην αναμέτρηση του Ολλανδικού «ντέρμπι» ανάμεσε στον Άγιαξ και την PSV, για την 20η αγωνιστική της Eredivisie.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και πέρασαν από την έδρα της Αϊντχόφεν, αφού επικράτησαν με 2-1. Την παράσταση έκλεψε Λισάντρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός στόπερ των φιλοξενούμενων, ήθελε να κερδίσει χρόνοα για την ομάδα του. Έτσι, λοιπόν σε μία φάση ο αντίπαλος επιθετικός του κάνει τάκλιν με αποτέλεσμα να βγει έξω από το γήπεδο. Όμως, αστραπιαία σκέφτηκε και κύλησε σα βαρελάκι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο στόπερ του «Αίαντα» έκανε για λίγο τον ψόφιο, ο χρόνος κύλησε και ο Άγιαξ πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο. Πάντως, οι άνθρωποι της Αϊντχόφεν διαμαρτύρονται έντονα για το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, καθώς όπως φαίνεται στην αρχή της φάσης ο Ντάλεϊ Μπλιντ δεν πρόλαβε τη μπάλα πριν περάσει την πλάγια γραμμή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγιαξ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αϊντχόβεν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ