Η Κόλο Κόλο, ομάδα της Χιλής, που είναι αρκετά γνωστή στην Ελλάδα λόγο και του περίεργου ονόματος,  δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της ιστορίας της, αφού αν ηττηθεί απόψε υποβιβάζεται πρώτη φορά, γι’ αυτό και οι οπαδοί της έστειλαν ένα μήνυμα για να τους εμψυχώσουν; Με τόσο βαριά πόδια άντε να παίξουν μπάλα μετά. Οι […]

Η Κόλο Κόλο, ομάδα της Χιλής, που είναι αρκετά γνωστή στην Ελλάδα λόγο και του περίεργου ονόματος,  δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της ιστορίας της, αφού αν ηττηθεί απόψε υποβιβάζεται πρώτη φορά, γι’ αυτό και οι οπαδοί της έστειλαν ένα μήνυμα για να τους εμψυχώσουν; Με τόσο βαριά πόδια άντε να παίξουν μπάλα μετά.

Οι οπαδοί της Κόλο Κόλο στη Χιλή έστειλαν μήνυμα «κερδίστε ή σας σκοτώνουμε» στους παίκτες για το κρίσιμο ματς για την αποφυγή του υποβιβασμού με την Τάλκα.

Οι οπαδοί της Κόλο Κόλο στη Χιλή δεν δίστασαν να σηκώσουν πανό έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας με σαφή απειλητικό περιεχόμενο προς τους παίκτες: «Κερδίζετε ή σας σκοτώνουμε».

​Το πανό έγινε ώστε οι παίκτες να τα δώσουν όλα στον κρίσιμο αγώνα με την Τάλκα την Τετάρτη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ιστορική Κόλο Κόλο απειλείται με υποβιβασμό για πρώτη φορά στην 96χρονη ιστορία της, αν χάσει από την Κονσεπσιόν, ενώ ο νικητής του αγώνα θα μείνει στην κατηγορία.

Επιπλέον, στην Τάλκα, μια ομάδα οπαδών πέταξε τρικάκια με αντίστοιχο περιεχόμενο, μπροστά από το ξενοδοχείο όπου μένει η ομάδα, γράφοντας «δεν θα μείνουν ζωντανοί οι παίκτες της Τάλκα».

Η πλειονότητα των οπαδών πάντως κάνει ό,τι μπορεί για να ανεβάσει το ηθικό των παικτών.

​«Θα δώσουμε τη ζωή μας στο γήπεδο και αυτό πρέπει να κάνουμε. Με πολλή θετική ενέργεια και εμψύχωση, μαζί θα τα καταφέρουμε» δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας, Εστεμπάν Παρέδες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ