Η Κόλο Κόλο ήταν κοντά στον να πάρει μία μεγάλη νίκη με πρωταγωνιστή έναν παλιό μας γνώριμο, ο οποίος έκανε τα πάντα σωστά εκτός από το τελείωμα. O λόγος για τον Μάρτιν Τόνσο, ο οποίος έχει παίξει στην Ελλάδα με τις φανέλες Ατρομήτου, Αστέρα Τρίπολης αλλά και Άρη. Συντάκτης: Ιάσωνας Μίσχος Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές […]

Η Κόλο Κόλο ήταν κοντά στον να πάρει μία μεγάλη νίκη με πρωταγωνιστή έναν παλιό μας γνώριμο, ο οποίος έκανε τα πάντα σωστά εκτός από το τελείωμα. O λόγος για τον Μάρτιν Τόνσο, ο οποίος έχει παίξει στην Ελλάδα με τις φανέλες Ατρομήτου, Αστέρα Τρίπολης αλλά και Άρη.

Συντάκτης: Ιάσωνας Μίσχος

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στις μνήμες των φίλων των ομάδων. Οι περισσότερες είναι γκολ που μπήκαν, με κάποιες όμως να είναι γκολ… που δεν μπήκαν.

Η στιγμή που δεν θα ξεχάσουν

Μία τέτοια δεν θα ξεχάσουν στην Κόλο-Κόλο. Ήταν 2016, με την τότε ομάδα του Τόνσο να παίζει στο Κόπα Λιμπερταδόρες απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο. Οι δύο ομάδες ήταν στο 0-0 μέχρι το 84ο λεπτό, με τον Αργεντινό να κάνει μία πολύ ωραία κούρσα μέχρι να βρεθεί απέναντι στον τερματοφύλακα των Βραζιλιάνων. Εκεί όμως δεν σημάδεψε σωστά, με την μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το δοκάρι!

Αυτό το γκολ ήταν και η διαφορά μεταξύ πρόκρισης και αποκλεισμού, με τους οπαδούς της Κόλο-Κόλο να μην μπορούν να δεχθούν ότι έχασαν την ευκαιρία να περάσουν στην επόμενη φάση.

Στην Χιλή ακόμη έχουν… επέτειο για αυτήν την φάση, με το alairelibre.cl να αναφέρει πριν λίγο καιρό: «Πέρασαν πέντε χρόνια από αυτό το γκολ που δεν μπήκε. Ο Μάρτιν Τόνσο είχε μία απίστευτη χαμένη ευκαιρία στο Κόπα Λιμπερταδόρες, την οποία μέχρι σήμερα θυμούνται όλοι οι οπαδοί της ομάδας.»

Μάλιστα αρκετοί στην Χιλή θεωρούν ότι αυτή η στιγμή «τελείωσε» την καριέρα του Τόνσο σε κορυφαίο επίπεδο, καθώς μετά από εκείνο το ματς ποτέ δεν ήταν σε πρωταγωνιστής σε δυνατή ομάδα.

«Η καριέρα του τελείωσε εκείνη την μέρα»

Φίλος της ομάδας πριν μία εβδομάδα επέστρεψε στο συγκεκριμένο βίντεο για να γράψει «Ήταν καλός παίκτης, δυστυχώς οι οπαδοί τον… σκότωσαν όταν δεν πέτυχε αυτό το γκολ» με άλλους να συμφωνούν ότι «Η καριέρα του τελείωσε εκείνη την μέρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν κάποιος δει τα σχόλια στο video με την χαμένη ευκαιρία, θα διακρίνει φίλους της Κόλο-Κόλο να επιστρέφουν στις… επετείους του συγκεκριμένου ματς, αλλά και μετά από άσχημα αποτελέσματα της ομάδας και της Εθνικής τους.

Κάποιος έγραψε ότι «Η αποτυχία του Τόνσο ήταν αυτό που με βοήθησε να ξεπεράσω τον Πινίλια».  Αναφερόμενος σε μία ευκαιρία που στέρησε από την Χιλή την ευκαιρία να παίξει στο Μουντιάλ του 2014!

«Τόνσο πέρασαν τέσσερα χρόνια και δεν το έχω ξεπεράσει» έγραψε κάποιος στην… επέτειο του 2020. Ενώ υπάρχουν τόσο προσβολές προς τον ίδιο όσο και μηνύματα που ενημερώνουν ότι ακόμη αυτό το βίντεο «κάνει τον κόσμο να αρρωσταίνει».

Πολλοί μάλιστα ισχυρίζονται ότι όσες φορές και να δουν το replay κάθε φορά ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν καθώς θεωρούν ότι η μπάλα θα μπει στα δίχτυα.

Δείτε την φάση στο 1:36:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Copa Libertadores

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ