Η Bedale AFC, ομάδα από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Αγγλίας, θα αγωνίζεται με διάφανες φανέλες. Με την κίνησή της αυτή θέλει να ευαισθητοποιήσει τον ανδρικό πληθυσμό. Οσον αφορά στην καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη αλλά και την πρόληψη. Η φανέλα αλλά και το σορτσάκι είναι εντελώς see through ενώ σε κεντρικό σημείο της εμφάνισης έχουν […]

Η Bedale AFC, ομάδα από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Αγγλίας, θα αγωνίζεται με διάφανες φανέλες.

Με την κίνησή της αυτή θέλει να ευαισθητοποιήσει τον ανδρικό πληθυσμό. Οσον αφορά στην καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη αλλά και την πρόληψη.
Η φανέλα αλλά και το σορτσάκι είναι εντελώς see through ενώ σε κεντρικό σημείο της εμφάνισης έχουν τοποθετηθεί μεγάλα άσπρα βέλη. Τα οποία δείχνουν προς τα γεννητικά όργανα με την υπενθύμιση «Μην ξεχνάς να κάνεις έλεγχο».
Για κάθε φανέλα, η ομάδα από το Γιορκσάιρ θα προσφέρει 5 λίρες στο Eθνικό ίδρυμα κατά του καρκίνου του προστάτη. Μέχρι στιγμής έχει μαζέψει 200.000 λίρες για την πρόληψη και την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη. Και στόχος είναι να φτάσουν τις 250.000 λίρες.
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Bedale AFC κυκλοφορεί πρωτότυπες εμφανίσεις που γίνονται viral.
Το 2019 λάνσαρε φανέλα με λουκάνικα αλλά και hot dog, ενώ πέρσι τη θέση της στη φανέλα πήρε ένα γιγάντιο καρότο.
Όλα αυτά είναι κυρίως λόγω του βασικού χορηγού της ομάδας την εταιρία τροφίμων HECK, η οποία διαφημίζει τα προϊόντα της στη φανέλα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ