Η μίνι προετοιμασία της Ρουμπίν Καζάν στην Τουρκία μας θυμίζει κάτι από πενταήμερη εκδρομή, αφού οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν το παιδί από μέσα τους και το έριξαν στο παιχνίδι. Αλλά αυτό που ξεχώρισε ήταν το ανθρώπινο ντόμινο. Οι ποδοσφαιριστές της Ρούμπιν Καζάν περνούν σαν είναι σε πενταήμερη εκδρομή με το σχολείο, καθώς παίζουν ανθρώπινο ντόμινο στον […]

Η μίνι προετοιμασία της Ρουμπίν Καζάν στην Τουρκία μας θυμίζει κάτι από πενταήμερη εκδρομή, αφού οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν το παιδί από μέσα τους και το έριξαν στο παιχνίδι. Αλλά αυτό που ξεχώρισε ήταν το ανθρώπινο ντόμινο.

Οι ποδοσφαιριστές της Ρούμπιν Καζάν περνούν σαν είναι σε πενταήμερη εκδρομή με το σχολείο, καθώς παίζουν ανθρώπινο ντόμινο στον διάδρομο ενός ξενοδοχείου.

Λίγες μέρες προτού ξεκινήσει και πάλι η ρωσική Premier League, η οποία είχε διακοπεί λόγω χειμώνα στις 18 Δεκεμβρίου, στη Ρούμπιν Καζάν φαίνεται πως περνούν εξαιρετικά.

Η ρωσική ομάδα περνάει τις τελευταίες της μέρες στην Τουρκία, καθώς είχε μεταβεί στη γείτονα χώρα για μια μίνι προετοιμασία λόγω της διακοπής.

Στον λογαριασμό του συλλόγου στο Tik Tok ανέβηκε ένα βίντεο που έγινε viral.

Στο βίντεο οι παίκτες της Ρούμπιν είναι στον διάδρομο του ξενοδοχείου και παίζουν κάτι που μοιάζει με ντόμινο αλλά με ανθρώπους.

Οι παίκτες της ομάδας στέκονται ο ένας πίσω από τον άλλο κι όταν πέφτει ο ένας αρχίζει να παρασύρει και τους άλλους όπως στο ντόμινο.

Δείτε το βίντεο:

@fcrk

Когда родители уехали на дачу и ты обещал никого не звать в гости #sport #football #лучшеевспорте #спорт #футбол

♬ оригинальный звук – Irena Volkova

Και μια που επισκεφθήκαμε τον λογαριασμό της Ρώσικης ομάδας στο Tik Tok Σας κατεβάσαμε και ένα ξεχωριστό γκολ

@fcrk

Зарядил 😎👌 #football #sport #лучшеевспорте

♬ Beggin by Madcon – doll

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ