Η Λίβερπουλ μετά από καλή εμφάνιση κέρδισε μέσα στο σπίτι της Τότεναμ και παρέμεινε ζωντανή στην κούρσα του τίτλου, αλλά ψαλίδισε αρκετά τις ελπίδες της ομάδας του Μουρίνιο.  Ενώ είμαστε πλέον στου δρόμου τα μισά, δεν μπορεί καν να μπει στη διεκδίκηση του. Η απόσταση πλέον από την κορυφή και την Σίτι έφτασε στους 8 […]

Η Λίβερπουλ μετά από καλή εμφάνιση κέρδισε μέσα στο σπίτι της Τότεναμ και παρέμεινε ζωντανή στην κούρσα του τίτλου, αλλά ψαλίδισε αρκετά τις ελπίδες της ομάδας του Μουρίνιο.  Ενώ είμαστε πλέον στου δρόμου τα μισά, δεν μπορεί καν να μπει στη διεκδίκηση του. Η απόσταση πλέον από την κορυφή και την Σίτι έφτασε στους 8 βαθμούς και σιγά σιγά δημιουργείται απόσταση και από την τετράδα

Η Τότεναμ ηττήθηκε κατά κράτος από την Λίβερπουλ το βράδυ της Πέμπτης και έχασε με σκορ 3-1 για την 20η αγωνιστική της Premier League, ωστόσο αυτό δεν ήταν το μοναδικό μείον για τον Ζοζέ Μουρίνιο στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ήττα της Τότεναμ απ’ τη Λίβερπουλ τόνισε ότι ο Χάρι Κέιν θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για λίγες εβδομάδες.

Τα νεύρα ήταν πολλά για τον τρόπο που σημειώθηκε το γκολ και ο “special one” αποφάσισε να αλλάξει τον Οριέ (άφησε εκτεθειμένο το χώρο ευθύνης του από τα δεξιά και εκεί βρήκε χώρο ο Μανέ για να δώσει την ασίστ), με τον δεξιό μπακ των σπιρουνιών να φέρεται να κλωτσάει πράγματα μέσα στα αποδυτήρια και κατόπιν να φεύγει θυμωμένος από το γήπεδο.

Jose Mourinho's Tottenham project off to a rough start - International Champions Cup

Ο Μουρίνιο, σχεδόν σε κάθε δουλειά του είχε προβλήματα με έναν, δύο ποδοσφαιριστές, αλλά την πλειοψηφία την ενέπνεε. Τώρα πλέον αρχίζει και γίνεται όλο και πιο φανερό ότι και αυτό το χάνει.

Και το συμπέρασμα δεν βγαίνει μόνο από την στάση του Οριέ στο ματς με την Λίβερπουλ, όπου λίγο έλειψε να δείρει τον προπονητή του σε δημόσια θέα, άλλωστε ο Οριέ είναι, έχει ξαναδημιουργήσει προβλήματα, είναι η όλη στάση των παικτών της Τότεναμ απέναντι στον Μουρίνιο.

Η λογική του, «αυτή η ομάδα δεν έχει πάρει 20 χρόνια τίποτα, πως θα κάνει πρωταθλητισμό, ας πάρει πρώτα ένα Λιγκ Καπ, ένα Κύπελλο και μετά βλέπουμε…», είναι μία λογική που δεν θα οδηγήσει πουθενά την Τότεναμ. Αν για μία ακόμη φορά ο Μουρίνιο λειτουργήσει για την… δική του επικοινωνία και υστεροφημία και δεν στοχεύσει ψηλά, θα έχει χάσει και το τελευταίο μεγάλο χαρτί της καριέρας.

Η Τότεναμ είναι το τελευταίο χαρτί του Ζοζέ Μουρίνιο για να παραμείνει στον ‘αφρό’ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Μετά τις αποτυχημένες θητείες του σε Τσέλσι (η δεύτερη) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει περιθώρια. Μια τρίτη αποτυχία με την Τότεναμ θα τον βγάλει από τον χάρτη ως παρωχημένο προπονητικά και οι τεράστιες επιτυχίες του παρελθόντος θα πάψουν να είναι διαβατήριο για την επόμενη δουλειά του. Η αίγλη και ο εγωισμός του θα δεχθούν πολύ δυνατό χτύπημα, τέτοιο που ίσως θα είναι αδύνατον για τον Μουρίνιο να ξανασηκωθεί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ