Σαν το παλιό καλό κρασί. Με 11 γκολ και 2 ασίστ, σε δέκα παιχνίδια Ο Ζλάταν αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή των «ροσονέρι». Η Μίλαν του Ζλάταν σαρώνει. Ο Βασιλιάς να είναι καλά που την έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί στην κατάκτηση του τίτλου. Ο Ζλάταν όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται και καλύτερος. […]

Σαν το παλιό καλό κρασί. Με 11 γκολ και 2 ασίστ, σε δέκα παιχνίδια Ο Ζλάταν αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή των «ροσονέρι». Η Μίλαν του Ζλάταν σαρώνει. Ο Βασιλιάς να είναι καλά που την έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί στην κατάκτηση του τίτλου. Ο Ζλάταν όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται και καλύτερος. Και στα 39 είναι ΑΠΑΙΧΤΟΣ. Η φόρμα του Σουηδού βοήθησε την Μίλαν να είναι πρωτοπόρος στην Serie A.

 Ο μάνατζερ του σούπερ σταρ της Μίλαν, Μίνο Ραϊόλα, σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε ενδιαφέροντα πράγματα για τον Ζλάταν και το μέλλον του. Ο ισχυρός ατζέντης τα έβαλε με το… σύστημα, τονίζοντας πως αν μπορούσε να ψηφίσει ο κόσμος, τότε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα είχε οκτώ χρυσές μπάλες. 

Who is Mino Raiola? The super agent representing Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba & more | Goal.com

Μερικές από τις δηλώσεις του:

“Έχω δει πολλούς παίκτες στην καριέρα μου που ήταν κουρασμένοι στην ίδια ηλικία του Ζλάταν. Δεν έχω δει ποτέ αυτήν την κούραση σε αυτόν. Για εμένα μπορεί εύκολα να παίξει για πέντε ακόμη χρόνια” ισχυρίστηκε ο Ραϊόλα και πρόσθεσε:

“Μετάνιωσα που τον πήγα στο MLS, ήταν χάσιμο χρόνου εκεί. Στο μέλλον θα αναλάβει σημαντικό ρόλο, ίσως να γίνει πρόεδρος της UEFA, προκειμένου να αλλάξει ποδόσφαιρο. Έχουμε μια όμορφη σχέση, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται”.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει το ταλέντο του Λιονέλ Μέσι και τη θέληση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ναι, θα είχε οκτώ Χρυσές Μπάλες, αν η ψήφος ήταν δημόσια κι αυτό καθόριζε τον αποδέκτη του βραβείου». 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ