Ο Ζινεντίν Ζιντάν υπήρξε από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, αλλά και σαν προπονητής έχει γράψει ήδη χρυσή ιστορία με την Ρεάλ Μαδρίτης. Τα χρήματα δεν του λείπουν και σίγουρα το οικονομικό πρόβλημα για τα εγγόνια του τουλάχιστον το έχει λύσει. Και πως να μη το έχει κάνει, όταν για μια ανάρτηση του στο […]

Ο Ζινεντίν Ζιντάν υπήρξε από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, αλλά και σαν προπονητής έχει γράψει ήδη χρυσή ιστορία με την Ρεάλ Μαδρίτης. Τα χρήματα δεν του λείπουν και σίγουρα το οικονομικό πρόβλημα για τα εγγόνια του τουλάχιστον το έχει λύσει. Και πως να μη το έχει κάνει, όταν για μια ανάρτηση του στο instagram πληρώνεται με 200.000 ευρώ. Είπατε τίποτα;

Οι γκρίνιες είναι σταθερές προς το πρόσωπο του Ζιντάν, αλλά ο Πέρεθ ξέροντας ότι η φετινή χρονιά είναι σκέτη καταστροφή και όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και οικονομικούς, έχει μεταφέρει όλες τις εξελίξεις για το καλοκαίρι. Αλλά η απόφαση του να αντικαταστήσει τον Ζιζού είναι ειλημμένη.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι μακράν ο προπονητής με τους περισσότερους followers στο Instagram, καθώς ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης έχει 27,8 εκατ. ακόλουθους, ενώ φυσικά είναι και από τους πιο ακριβοπληρωμένους.

Σύμφωνα με το Coach Reputation Ranking, μια εταιρεία για να διαφημιστεί στον λογαριασμό του Γάλλου τεχνικού μπορεί να πληρώσει έως και 200.000 ευρώ για μια ανάρτηση.

Η ισπανική εταιρεία που δίνει συμβουλές στρατηγικής και επικοινωνίας «Comunicar Es Ganar» μελέτησε την απόδοση των social media στους προπονητές των 16 ομάδων του Champions League.

Μετά τον Ζιντάν, στη 2η θέση αλλά πολύ μακριά είναι ο Αντρέα Πίρλο της Γιουβέντους (8,4 εκατ.followers) και στην 3η θέση ο «Τσόλο» Σιμεόνε της Ατλέτικο Μαδρίτης (1,7 εκατ.).

Σύμφωνα με τον Γιούρι Μορεχόν της «Comunicar Es Ganar» βάσει των τωρινών δεδομένων, μια εταιρεία θα πλήρωνε μέχρι 15.000 ευρώ για μια ανάρτηση στον λογαριασμό του Μαουρίσιο Ποκετίνο, ενώ στην περίπτωση του Ζιντάν το ποσό αυτό ανεβαίνει στα 200.000 ευρώ.

Όσον αφορά στον χώρο του ποδοσφαίρου, οι πιο ακριβοπληρωμένοι του Instagram είναι κατά σειρά οι: Ρονάλντο, Νεϊμάρ, Μέσι, Μπέκαμ και Ιμπραΐμοβιτς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zidane (@zidane)

Σύμφωνα με παλαιότερες πληροφορίες αγαπημένος του Φλορεντίνο Πέρεθ για να αντικαταστήσει το Ζιζού είναι ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο. Δύσκολο να δούμε Αλέργκρι, που είναι πλέον η τσόντα σε κάθε προπονητή που ετοιμάζεται να φύγει. Εχει ακουστεί για πάνω από 10 ομαδες μέχρι τώρα.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε…..

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ