Από τότε που ήταν νέος, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ είχε τον Στίβεν Τζέραρντ ως είδωλό του και ακολούθησε τα βήματα του μεγάλου του ποδοσφαιριστή. Δεν ξέρουμε αν θα τον φτάσει ή θα τον ξεπεράσει, αλλά σίγουρα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Ως ο κορυφαίος νεαρός ποδοσφαιριστής της προηγούμενης σεζόν της Premier League, αναδείχθηκε ο Tρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ. […]

Από τότε που ήταν νέος, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ είχε τον Στίβεν Τζέραρντ ως είδωλό του και ακολούθησε τα βήματα του μεγάλου του ποδοσφαιριστή. Δεν ξέρουμε αν θα τον φτάσει ή θα τον ξεπεράσει, αλλά σίγουρα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Ως ο κορυφαίος νεαρός ποδοσφαιριστής της προηγούμενης σεζόν της Premier League, αναδείχθηκε ο Tρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ. Ο 21χρονος αμυντικός κατέγραψε 13 ασίστ σε 38 συμμετοχές στην Premier League και η παρουσία του στο δεξί άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ, ήταν καταλυτική. 

Ο δεξιός μπακ της Λίβερπουλ κλήθηκε πρόσφατα να απαντήσει σε δύο ερωτήσεις και έχουν αρκετό ενδιαφέρον οι απαντήσεις του

Ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών;

«Πρέπει να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να σταματήσεις τον Μέσι και πολλές φορές ούτε αυτό δεν είναι αρκετό. Δεν υπήρχε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να τον σταματήσει. Για εμένα είναι ο καλύτερος όλων των εποχών».

Μπορείς να σχεδιάσεις τον ιδανικό ποδοσφαιριστή;

Μου αρέσει το αριστερό πόδι του Μέσι, αλλά θα κρατήσω φυσικά και την και την ποδοσφαιρική ευφυία του, που είναι και η βάση για ένα ποδοσφαιριστή. Το δεξί πόδι του Κέβιν Ντε Μπρόινε, τις ικανότητες με την μπάλα του Βραζιλιάνου Νειμάρ, και την τη δύναμη του Αντάμα Τραορέ. Διάλεξε την ταχύτητα του Μοχάμεντ Σαλάχ, την αντοχή του Τζέιμς Μίλνερ, αλλά και την κεφαλιά του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. 

Δεν είναι και άσχημη η ιδέα Άρνολντ. Κατευθείαν σε εργαστήριο γενετικής!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ