Ένα από τα φετινά μεταγραφικά σήριαλ ο Λουις Σουάρες, που όμως αποζημιώνει την νέα του ομάδα με τα γκολ που βάζει. Με το σημερινό είναι πρώτος σκόρερ της La Liga η ομάδα του πρώτη και με διαφορά 10 βαθμών, και η Μπαρτσελόνα στην χειρότερη κατάσταση της σύγχρονης ιστορίας της. Κάτι δεν υπολόγισες καλά Ρόναλντ. Σήμερα η […]

Ένα από τα φετινά μεταγραφικά σήριαλ ο Λουις Σουάρες, που όμως αποζημιώνει την νέα του ομάδα με τα γκολ που βάζει. Με το σημερινό είναι πρώτος σκόρερ της La Liga η ομάδα του πρώτη και με διαφορά 10 βαθμών, και η Μπαρτσελόνα στην χειρότερη κατάσταση της σύγχρονης ιστορίας της. Κάτι δεν υπολόγισες καλά Ρόναλντ.

Σήμερα η Ατλέτικο έκανε την τέταρτη σερί νίκη της και κέρδισε στο Μεντιθορότθα με το αγχωτικό 2-1 με τον Λουις Σουάρες να της δίνει το φιλί της ζωής στο τέλος του αγώνα. Παραμένει πρώτη και το μεγάλο αφεντικό του φετινού τίτλου.

Και δεν τους έκανε στην Μπαρτσελόνα. Αν και έχασε κάποιους αγώνες εξαιτίας κορονοϊού, ο Σουάρες δείχνει ότι την τέχνη του παστελιού την ξέρει καλά εδώ και χρόνια, και είναι πρώτος σκόρερ στη La Liga με το ένατο τέρμα του  στο 90′, χαρίζοντας στην ομάδα του το τρίποντο με το 1-2 επί της Αλαβές.

Ο Λούις Σουάρες ξεπέρασε τα 150 γκολ στη La Liga και βοηθάει σε μεγάλο βαθμό την Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Χαρακτηριστικό στοιχείο της Ατλέτικο είναι ότι όταν δεν σκοράρει ο Σουάρες συνήθως δεν κερδίζει.

Άραγε τι να σκεφτόταν ο Ρόναλντ Κούμαν όταν τηλεφώνησε στον Ουρουγουανό φορ και του έκανε γνωστό ότι δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν

 “Δεν είσαι στα πλάνα μου για τη νέα σεζόν”.

https://www.youtube.com/watch?v=tkA4oVCTkwE

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ