Ο σταρ της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σάλαχ δεν αρνήθηκε να αποκλείσει μια μεταγραφή του σε Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα. Έχει πάρει την απόφαση του όπως φημολογείται, ή είναι ακόμα στα χέρια της Λίβερπουλ η ανανέωση του για περισσότερα χρόνια δόξας στο Άνφιλντ; Ο Σαλάχ που ήταν μια αποκάλυψη από την ένταξή του στη Λίβερπουλ το 2017, […]

Ο σταρ της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σάλαχ δεν αρνήθηκε να αποκλείσει μια μεταγραφή του σε Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα. Έχει πάρει την απόφαση του όπως φημολογείται, ή είναι ακόμα στα χέρια της Λίβερπουλ η ανανέωση του για περισσότερα χρόνια δόξας στο Άνφιλντ;

Ο Σαλάχ που ήταν μια αποκάλυψη από την ένταξή του στη Λίβερπουλ το 2017, μετά την μεταγραφή του από την Ρόμα, είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των Reds στο Champions League και την Premier League. Τα κατορθώματα του διεθνούς ποδοσφαιριστή της Αιγύπτου δεν έχουν περάσει απαρατήρητα και θέλουν κατά καιρούς την Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρονται για αυτόν.

Ο Ντάβιντ Αλάμπα έκλεισε για την επόμενη τετραετία στην Ρεάλ!

Αλλά η κάκιστη οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα την εχουν βγάλει εκτός παιχνιδιού και η Ρεάλ παίζει μπάλα μόνη της.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι δεδομένο ότι θα παίξει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού!

Ως νούμερο ένα στόχο χαρακτηρίζει τον Μοχάμεντ Σαλάχ για την Ρεάλ Μαδρίτης ο δημοσιογράφος του Sky Sports, Angelo Mangiante. Σύμφωνα με τον ίδιο η «βασίλισσα» επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της τον Αιγύπτιο επιθετικό της Λίβερπουλ το καλοκαίρι, σε μία κίνηση που θα της προσφέρει επιπλέον δύναμη στα άκρα. 

Ωστόσο, αυτή η κίνηση μόνο εύκολη δεν είναι για την Ρεάλ, καθώς ο 28χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ και κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί ένα μεγάλο πόσο, ώστε οι Ισπανοί να πείσουν τους reds να αφήσουν τον σούπερ σταρ τους.

Μοχάμεντ Αμπουτρίκα: Θέλει να φύγει ο Μο

Ο Μοχάμεντ Σάλαχ είναι δυσαρεστημένος στο Λίβερπουλ και οι REDS σκέφτονται να πουλήσουν τον Αιγύπτιο, σύμφωνα με τον πρώην διεθνή συμπαίκτη του Μοχάμεντ Αμπουτρίκα.

Ο Αμπουτρίκα λέει ότι ο 28χρονος ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος που δεν ήταν αρχηγός στην πρόσφατη συνάντηση του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της FC Μίντλαντ, αν και υπάρχουν προφανώς άλλοι λόγοι για τους οποίους είναι ανήσυχος στο Anfield. “Τηλεφώνησα στον Σαλάχ για την κατάστασή του στη Λίβερπουλ και είναι αναστατωμένος, αλλά αυτό δεν θα επηρέαζε ποτέ την απόδοσή του στο γήπεδο”, δήλωσε στο beIN Sports.

Egypt's Mo Salah and Aboutrika: Between the people's love and the regime's fist | Middle East Eye

“Γνωρίζω ότι ο Σαλάχ δεν είναι χαρούμενος στο Λίβερπουλ, μου είπε τους λόγους για τους οποίους δεν είναι χαρούμενος, αλλά είναι μυστικό και δεν μπορώ να μιλήσω γι ‘αυτό δημόσια. Ένας από τους λόγους που έκανε τον Σαλάχ να είναι θυμωμένος με την ομάδα είναι ότι δεν ήταν ο αρχηγός της ομάδας εναντίον της Μίντλαντ. “

Ο Σαλάχ εξέφρασε δημόσια την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν του δόθηκε το περιβραχιόνιο εναντίον της Μίντλαντ, λέγοντας στην AS ότι ήταν «πολύ απογοητευμένος» με την απόφαση.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ρόμα και Τσέλσι περίμενε να είναι αρχηγός ως ο πιο έμπειρος παίκτης της ομάδας, αλλά το περιβραχιόνιο φορούσε αντ ‘αυτού ο 22χρονος Trent Alexander-Arnold.

Ο Σαλάχ ήταν στον πάγκο για το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο, αν και ο προπονητής των Reds Γιούργκεν Κλοπ είπε ότι απλά τον ξεκούραζε μετά από μια έντονη περίοδο. Ο Σαλάχ, ωστόσο, μπήκε ως αλλαγή και κατάφερε να σκοράρει στο 7-0 επί της Κρίσταλ Πάλας.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Σαλάχ επανέλαβε επίσης τον θαυμασμό του για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα, δύο σύλλογοι που τακτικά συνδέονταν με σενάρια για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ.

Aboutrika reveals he spoke to Salah after his head injury - KingFut

Ο Αμπουτρίκα αναμένει από τον φίλο του και τον πρώην συμπαίκτη του να μετακινηθεί σε έναν από τους μεγάλους ισπανικούς συλλόγους, πιστεύοντας ότι η Λίβερπουλ σε μια καλή προσφορά δεν θα έλεγε όχι.

“Εάν ο Σαλάχ ήταν παίκτης στη Ρεάλ Μαδρίτης ή στη Μπαρτσελόνα, και έπαιζε όπως και στην Λίβερπουλ, θα είχε κερδίσει το Ballon d’Or και είναι φυσιολογικό για μια ισπανική εφημερίδα να ρωτάει τον Σαλάχ για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Βαρκελώνη” πρόσθεσε ο 42χρονος. “Κατά τη γνώμη μου, η Λίβερπουλ σκέφτεται να πουλήσει τον Σαλάχ για οικονομικούς σκοπούς. “Δεν έχω καμία επιρροή στις αποφάσεις του Σλάχ, είναι φίλος και αδελφός μου και είναι αρκετά έξυπνος για να γνωρίζει τι είναι καλύτερο για αυτόν”.

Can Mohamed Salah Repeat the Success Of Last Year?

Ο σταρ της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σάλαχ δεν αρνήθηκε να αποκλείσει μια μεταγραφή του σε Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα. Έχει πάρει την απόφαση του όπως φημολογείται, ή είναι ακόμα στα χέρια της Λίβερπουλ η ανανέωση του για περισσότερα χρόνια δόξας στο Άνφιλντ;

Τάσεις φυγής από την Λίβερπουλ φαίνεται να έχει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους κόκκινους το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η απόφαση του Αιγύπτιου επιθετικού είναι οριστική, με τον 26χρονο άσο να θέλει τη βοήθεια της διοίκησης, ώστε να μην τεντώσει το σκοινί και φτάσει την υπόθεση στα άκρα, ενώ παράλληλα έχει έρθει σε επικοινωνία και με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Παράλληλα, η AS πάει την υπόθεση και ένα βήμα πιο πέρα, καθώς πίσω από την επιθυμία του Σαλάχ να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ερωτηθείς εάν θα μπορούσε να αποκλείσει τη μεταφορά σε ομάδα της La Liga, ο Σαλάχ είπε στο Diario AS:

“Νομίζω ότι η Μαδρίτη και η Βαρκελώνη είναι δύο κορυφαίοι σύλλογοι. “Ποιος ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά τώρα είμαι επικεντρωμένος στο να κερδίσω ξανά την Πρέμιερ Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λίβερπουλ”

Σχετικά για το μέλλον του και πόσο περισσότερο βλέπει τον εαυτό του να παίζει για τη Λίβερπουλ στα επόμενα χρόνια, ο Σαλάχ απάντησε: “Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση, αλλά τώρα μπορώ να πω ότι όλα εξαρτώνται από το κλαμπ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ