Επιστροφή στις νίκες για την Λίβερπουλ που μετά από καλή εμφάνιση κέρδισε μέσα στο σπίτι της Τότεναμ αλλά συνέχισε με το ποδι στο γκάζι και ξεπέρασε και το εμπόδιο των “σφυριών” Γουεστ Χαμ – Λίβερπουλ 1 – 3 Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θυμίζει ξανά τον παλιό καλό της εαυτό. Εκείνον της πρωταθλήτριας. Και παρά το γεγονός […]

Επιστροφή στις νίκες για την Λίβερπουλ που μετά από καλή εμφάνιση κέρδισε μέσα στο σπίτι της Τότεναμ αλλά συνέχισε με το ποδι στο γκάζι και ξεπέρασε και το εμπόδιο των “σφυριών”

Γουεστ Χαμ – Λίβερπουλ 1 – 3

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θυμίζει ξανά τον παλιό καλό της εαυτό. Εκείνον της πρωταθλήτριας. Και παρά το γεγονός ότι λίγο πριν την εκκίνηση του ματς έχασε τον Σαντιό Μανέ με τραυματισμό, δεν πτοήθηκε. Πέτυχε δεύτερη σερί τριάρα στην Premier League και πλέον βρίσκεται μόλις στο -1 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Με τις δύο ομάδες να έχουν τα ίδια ματς.

Εικόνα

Επίσης, με αυτή τη νίκη οι «κόκκινοι» πλέον βρίσκονται στην 3η θέση με 40 βαθμούς, καθώς προσπέρασαν τη Λέστερ των 39 πόντων. Στο -4 από την κορυφή η Λίβερπουλ, με τη Μάντσεστερ Σίτι όμως να έχει ματς λιγότερο.

Η ομάδα του Μόγιες μπορεί να είχε κατοχή στο… 30%, αλλά κατάφερε να διατηρήσει τους Reds σε απόσταση. Μπορεί οι Λονδρέζοι να μην ήταν σε θέση να δημιουργήσουν, αλλά δεν το επέτρεψαν και στη Λίβερπουλ. Είναι χαρακτηριστικό πως οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερή του  στιγμή στο 43′, αλλά το σουτ του Σαλάχ σταμάτησε στον Φαμπιάνσκι. 

Εικόνα

Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό για την πρωταθλήτρια! Μπορεί η Γουέστ Χαμ να έχασε στο 55′ την πρώτη της ευκαιρία με τον Αντόνιο, αλλά η συνέχεια ανήκε στους Reds. Στο 58′ ο Σαλάχ με απίθανο τελείωμα πέτυχε το πρώτο του γκολ στο 2021 για την Premier League κάνοντας το 1-0. Τα «Σφυριά» προσπάθησε να γίνει πιο επιθετική με την είσοδο του Γιαρμολένκο, αλλά στο 68′ η Λίβερπουλ πέτυχε το 2-0. Εξαιρετική αντεπίθεση, ο Σακίρι μοίρασε εντυπωσιακά στον Σαλάχ και ο Αιγύπτιος με άψογο πλασέ σημείωσε το δεύτερο γκολ.

Οι Λονδρέζοι θέλησαν να μπουν ξανά στο «κόλπο», αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν τους άφησαν το παραμικρό περιθώριο. Μάλιστα, στο 85′ ήρθε και το τρίτο γκολ. Ο Φιρμίνο έκανε εξαιρετική ασίστ στον Βαϊνάλντουμ και ο Ολλανδός δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη πετυχαίνοντας το 3-0.  Η Γουέστ Χαμ βρήκε δίχτυα στο 87’ με τον Ντόουσον, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να της δώσει κάτι περισσότερο…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ