Ο Πέπ όπως; δήλωσε πρόσφατα είπε ότι δεν επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα, γιατί εκεί έχει κλείσει ο κύκλος του. Αλλά μπορεί η Μπαρτσελόνα να πάει στον Πεπ. Δηλαδή ο θρύλος και αρχηγός της να πάει στον Πεπ τον Ιανουαρίου. Το σενάριο που έπαψε να είναι υπόθεση, και γίνεται πράξη. Γκουαρδιόλα και Μέσι μαζί. Και μια νέα […]

Ο Πέπ όπως; δήλωσε πρόσφατα είπε ότι δεν επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα, γιατί εκεί έχει κλείσει ο κύκλος του. Αλλά μπορεί η Μπαρτσελόνα να πάει στον Πεπ. Δηλαδή ο θρύλος και αρχηγός της να πάει στον Πεπ τον Ιανουαρίου. Το σενάριο που έπαψε να είναι υπόθεση, και γίνεται πράξη. Γκουαρδιόλα και Μέσι μαζί. Και μια νέα εποχή στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ξεκινά;

Είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι η ομάδα του Πεπ θα κινηθεί για την απόκτηση του Μέσι, από την στιγμή που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, και υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη του Αργεντίνου άσου. Γνωστός επίσης ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε έμεινε εξαιτίας της ρήτρας και όχι γιατί ήθελε. Κάτι που το δήλωσε ο ίδιος. Το νέο στην υπόθεση είναι ότι η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει πρόταση τον Ιανουάριο!

Από την δική του πλευρά ο Γκουαρντιόλα διαψεύδει τα δημοσιεύματα και  δηλώνει πως δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στην Μπαρτσελόνα:

«Η περίοδος μου στην Μπαρτσελόνα έχει τελειώσει. Πιστεύω πως κάτι τέτοιο το κάνεις μόνο μια φορά στη ζωή σου. Έχουν έτσι και αλλιώς έναν εκπληκτικό προπονητή αυτή τη στιγμή και δεν είναι σωστό να συζητάμε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα ως προπονητής».

Lionel Messi, Mikel Arteta Argument Reported After Manchester City vs.  Barcelona | Bleacher Report | Latest News, Videos and Highlights

Για αυτό το λόγο η Σίτι είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση αγοράς του Μέσι τον Ιανουάριο. Μάλιστα, έχει γίνει γνωστό και το ποσό που δίνει η αγγλική ομάδα το οποίο φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Σίγουρα το συγκεκριμένο ποσό δεν αντιπροσωπεύει την αξία του Μέσι, όμως ο Αργεντινός μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και η Μπαρτσελόνα δε θα βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία της εάν εκείνος επιλέξει να φύγει.

Lionel Messi transfer: Manchester City believe they have the best shot at signing Barcelona star, per report - CBSSports.com

Σύμφωνα με τον Ομάρ Μπεράδα, που άφησε ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο απόκτησης του 33χρονου «μάγου» από τους «πολίτες».

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε στο «Athletic», τόνισε πως η «πόρτα» της Σίτι δεν έχει κλείσει για τον Μέσι.

«Εάν ο Μέσι τελικά αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, τότε θα σκεφτούμε πολύ σοβαρά την απόκτησή του. Είναι ένα απίστευτο ταλέντο. Ο Μέσι έχει θεαματική επίδραση σε οποιονδήποτε σύλλογο κι αν αγωνίζεται. Νομίζω πως οποιαδήποτε ομάδα θα τον ήθελε στο ρόστερ της», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού με τη Μπατσελόνα λήγει το καλοκαίρι του 2021 και πλέον ο ποδοσφαιρικό πλανήτης αναμένει την απόφαση του. Αν θα παραμείνει στους Καταλανούς ώστε να τελειώσει εκεί την σπουδαία καριέρα του ή θα επιλέξει κάποιο άλλο μεγάλο κλαμπ της Ευρώπης.

Το καλό για όλους και για το ποδόσφαιρο ο Μέσι να παίξει να παίξει εκεί που πραγματικά θέλει και να συνεχίσει να μας χαρίζει μαγικές στιγμές κάνοντας το αγαπημένο μας άθλημα ακόμα πιο όμορφο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ