Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον μεγάλο ανταγωνισμό της φετινής Πρέμιερ Λιγκ και έστειλε το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του να φορτσάρουν το επόμενο δίμηνο που δεν θα υπάρχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Πρόσφατα ανανέωσε με την Σίτι, αλλά η χρονιά συνεχίζει να είναι εφιαλτική για τον Πέπ Γκουαρδιόλα. Η Μάντσεστερ Σίτι με μόλις 19 βαθμούς […]

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον μεγάλο ανταγωνισμό της φετινής Πρέμιερ Λιγκ και έστειλε το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του να φορτσάρουν το επόμενο δίμηνο που δεν θα υπάρχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Πρόσφατα ανανέωσε με την Σίτι, αλλά η χρονιά συνεχίζει να είναι εφιαλτική για τον Πέπ Γκουαρδιόλα. Η Μάντσεστερ Σίτι με μόλις 19 βαθμούς στις11 πρώτες αγωνιστικές αποτελεί για τον Πέπ το χειρότερο ξεκίνημα στην καριέρα του ως προπονητής.

Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι του Μάντσεστερ είναι στο -6 από την πρώτη θέση και η Σίτι να βρίσκεται στην 10η θέση δεν είναι κάτι που το βλέπεις εύκολα. 

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην τελευταία του συνέντευξη τύπου είπε τα παρακάτω:

“Δεν ξέρω πλέον πόσοι πόντοι χρειάζονται για να πάρει κάποια ομάδα τον τίτλο.

Είναι όπως πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια που και πάλι δεν γνώριζα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το ματς της Τρίτης με την Γουέστ Μπρομ. Ξέρω ότι όλοι έχουν την τάση να προσπαθούν να μαντέψουν τι θα γίνει παρακάτω.

Δεν ξέρω τι θα γίνει την Τρίτη, πόσο μάλλον σε τρεις με τέσσερις μήνες από τώρα ή την ερχόμενη σεζόν”, τόνισε ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, που θεωρεί πως από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει το Champions League στο μυαλό των παικτών των πολιτών, θα επικεντρωθούν απόλυτα στις εγχώριες υποχρεώσεις τους.

“Τώρα όλοι θα παίζουν τον ίδιο αριθμό αγώνων. Είμαστε τυχεροί που παίζουμε στην Ευρώπη. Τώρα είναι η ώρα να προσπαθήσουμε να νικήσουμε τις άλλες ομάδες χωρίς να υπάρχει κάτι άλλο που να μας αποσπάει την προσοχή.

Τώρα πλέον, είναι πολύ μικρό το κομμάτι μέσα στη σεζόν που έχουμε χρόνο για να ανακτούμε τις δυνάμεις μας μετά από παιχνίδια. Τώρα με την πανδημία, τα πάντα μπορούν να συμβούν”.

Three managers who have been Pep Guardiola's kryptonite - myKhel

Ο απολογισμός των 25 βαθμων για τις ομάδες τις κορυφής Τότεναμ και Λίβερπουλ είναι η μικρότερη συγκομιδή στη βαθμολογία μετά από 12 αγώνες είναι η μικρότερη στην ιστορία της Πρέμιερ. Βλέπουμε λοιπόν πόσο μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός, αφού καμιά ομαδες δεν έχει ξεχωρίσει βαθμολογικά.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει ολοκληρώσει το έργο του στην Σίτι, και θα μείνει για να το τελειώσει. Πότε θα ολοκληρωθεί: Μα όταν πάρει η Σίτι το Τσάμπιονς Λιγκ. Το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρώνεται σε επτά μήνες και οι δυο πλευρές υπέγραψαν την ανανέωση μέχρι το 2023. Θα προλάβει να πάρει την κούπα με τα μεγάλα αυτιά ο Πεπ; Το ζητούμενο είναι μήπως ξεχάσει και τους τίτλους στην Αγγλία ο Πεπ. Κάτι δεν του βγαίνει σε αυτά που σχεδιάζει και θα πρέπει πολύ σύντομα να βρει την λύση. Γιατί ο κορονοιός και η κακή προετοιμασία είναι κοινό πρόβλημα για όλες τις ομάδες. Σωστά Πεπ;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ