Ο Ποκετίνο ανάλαβε και επίσημα την Παρί πήρε και τον πρώτο τίτλο του, αλλά κοιτάζει την ενίσχυση της ομάδας του, και η πρώτη μεταγραφή του όπως όλα δείχνουν θα είναι Ντελε Άλι. Ο τεχνικός της Παρί πιστεύει ότι μπορεί να ξαναδώσει στον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ την παλιά του καλή αγωνιστική κατάσταση. Μάλιστα σύμφωνα με το «Foot […]

Ο Ποκετίνο ανάλαβε και επίσημα την Παρί πήρε και τον πρώτο τίτλο του, αλλά κοιτάζει την ενίσχυση της ομάδας του, και η πρώτη μεταγραφή του όπως όλα δείχνουν θα είναι Ντελε Άλι. Ο τεχνικός της Παρί πιστεύει ότι μπορεί να ξαναδώσει στον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ την παλιά του καλή αγωνιστική κατάσταση. Μάλιστα σύμφωνα με το «Foot Mercato», οι δυο τους έχουν ήδη μιλήσει για την μετακίνηση του στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν σχεδιάζει μια δυνατή κίνηση για τον Ντέλε Άλι στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, αφού ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής της Τότεναμ έμεινε εκτός των βασικών πλάνων του Μουρίνιο.

Κάποια δημοσιεύματα ότι και καλά η Τότεναμ δεν θέλει να τον δώσει, εμείς θα πούμε ότι θα τον δώσουν σε συσκευασία δώρου. Μουρίνιο και Άλι μαζί δεν παίζει.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα και τον έγκυρο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ποκετίνο έχει ζητήσει από τους ανθρώπους της Παρί την απόκτηση του Ντέλε Άλι. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην Τότεναμ πάρα πολύ καλά, με τον Ποκετίνο να θέλει να τον έχει ξανά δίπλα του.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και τέθηκε ήδη σε απομόνωση με τους συνεργάτες του να έχουν αναλάβει τις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, η Τότεναμ είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Άγγλο μόνο ως δανεικό, κάτι το οποίο μοιάζει και το πιθανότερο αυτή τη στιγμή, με την Παρί πάντως να επιθυμεί να μπει και μία οψιόν αγοράς.

Dele Alli: Can Tottenham attacker win back his place in Jose Mourinho's plans? | Football News | Sky Sports

Το μέλλον του διεθνούς με την Εθνική Αγγλίας είναι πλέον ομιχλώδες αφού ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν τον βλέπει ζεστά την φετινή χρονιά, και «Daily Mail» αναφέρει ότι η PSG ξεκινά μια κίνηση για τον Alli που το συμβόλαιο του με την Τότεναμ λήγει το 2024. Η εφημερίδα πρόσθεσε ότι η Παρί θέλει να πάρει τον Ντέλε Άλι με δανεισμό και στην συνέχεια με οψ ιόν αγοράς με την ρήτρα να είναι στα 10 εκ ευρώ.

Η γνώμη των Γάλλων πρωταθλητών ήταν «εξαιρετική από καιρό» για τον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ και η ιδέα της απόκτησης του Άγγλου ποδοσφαιριστή. Το καλοκαίρι ο Άλι προσφέρθηκε αρχικά στη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για τους Γκάρεθ Μπέιλ και Σέρχιο Ρεγκιλόν.

Η Παρί είχε κάνει την κίνηση της στις μεταγραφές του καλοκαιριού για να πάρει τον Άλι,αλλά η Τότεναμ δεν δέχτηκε την πρόταση της κρίνοντας την πολύ χαμηλή.,  Για την ιστορία η πρόταση των Γάλλων ανερχόταν περίπου στα 2.5 εκατ. ευρώ.

Ο Ντέλε Άλι δείχνει ότι θέλει να φύγει από την Τότεναμ αλλά και από την Πρέμιερ Λιγκ γενικότερα, πιστεύοντας ότι σε ένα άλλο πρωτάθλημα μπορεί να κάνει restert στην καριέρα του. Τη φετινή σεζόν έχει πολύ λίγα λεπτά συμμετοχής στην Premier League.

Dele Alli wanted to sign for Liverpool, says Brendan Rodgers | Football News | Sky Sports

Ο Μουρίνιο σε πρόσφατες δηλώσεις του για την μη χρησιμοποίηση του Ντέλε Άλι είχε πει: «Έχουμε μια τεράστια ομάδα με πάρα πολλούς παίκτες για κάποιες θέσεις και μερικοί από αυτούς πληρώνουν το τίμημα για αυτό.”

Θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας και το ενδιαφέρον του Μουρίνιο για τον Τζέσι Λίνγκαρντ της Γιουνάιτεντ, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπολογίζει στα βασικά του πλάνα τον Ντέλε Άλι….Λογικό να δούμε την μετακίνηση του σε άλλη ανταγωνιστική ομάδα στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ