Ο Χόρχε Μέσι ξέσπασε για δημοσιεύματα περί φλερτ μεταξύ Παρί και Λιονέλ Μέσι και καλά έκανε, αλλά δεν τον είδαμε να κάνει το ίδιο σε πολύ περισσότερα και πιο αναλυτικά δημοσιεύματα περί “γάμου” και όχι απλού φλερτ με την Μάντσεστερ Σίτι. Κάτι μας λέει αυτό Χόρχε! Ο Αργεντινός μπορεί να παρέμεινε στην ομάδα, ωστόσο  το επόμενο […]

Ο Χόρχε Μέσι ξέσπασε για δημοσιεύματα περί φλερτ μεταξύ Παρί και Λιονέλ Μέσι και καλά έκανε, αλλά δεν τον είδαμε να κάνει το ίδιο σε πολύ περισσότερα και πιο αναλυτικά δημοσιεύματα περί “γάμου” και όχι απλού φλερτ με την Μάντσεστερ Σίτι. Κάτι μας λέει αυτό Χόρχε!

Ο Αργεντινός μπορεί να παρέμεινε στην ομάδα, ωστόσο  το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος και μπορεί να φύγει, και ως εκ τούτου τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Λογικό λοιπόν να υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα για προτάσεις και το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Λιονέλ, εάν αποφασίσει να φύγει.

Ο πατέρας του Αργεντίνου άσου της Μπαρτσελόνα Χόρχε Μέσι που είναι και ο μάνατζερ του γιού του, πήρε ανάποδες όταν είδε τα δημοσιεύματα περί επαφής Παρί και Μέσι. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: «Σταματήστε να ανεβάζετε Fake News» 

Αλλά για την ταμπακιέρα κουβέντα ΧΟΡΧΕ

Είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι η ομάδα του Πεπ θα κινηθεί για την απόκτηση του Μέσι, από την στιγμή που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, και υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη του Αργεντίνου άσου. Γνωστός επίσης ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε έμεινε εξαιτίας της ρήτρας και όχι γιατί ήθελε. Κάτι που το δήλωσε ο ίδιος. Το νέο στην υπόθεση είναι ότι η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει πρόταση τον Ιανουάριο!

Για αυτό το λόγο η Σίτι είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση αγοράς του Μέσι τον Ιανουάριο. Μάλιστα, έχει γίνει γνωστό και το ποσό που δίνει η αγγλική ομάδα το οποίο φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Σίγουρα το συγκεκριμένο ποσό δεν αντιπροσωπεύει την αξία του Μέσι, όμως ο Αργεντινός μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και η Μπαρτσελόνα δε θα βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία της εάν εκείνος επιλέξει να φύγει.

Σύμφωνα με τον Ομάρ Μπεράδα, που άφησε ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο απόκτησης του 33χρονου «μάγου» από τους «πολίτες».

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε στο «Athletic», τόνισε πως η «πόρτα» της Σίτι δεν έχει κλείσει για τον Μέσι.

«Εάν ο Μέσι τελικά αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, τότε θα σκεφτούμε πολύ σοβαρά την απόκτησή του. Είναι ένα απίστευτο ταλέντο. Ο Μέσι έχει θεαματική επίδραση σε οποιονδήποτε σύλλογο κι αν αγωνίζεται. Νομίζω πως οποιαδήποτε ομάδα θα τον ήθελε στο ρόστερ της», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού με τη Μπατσελόνα λήγει το καλοκαίρι του 2021 και πλέον ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αναμένει την απόφαση του. Αν θα παραμείνει στους Καταλανούς ώστε να τελειώσει εκεί την σπουδαία καριέρα του ή θα επιλέξει κάποιο άλλο μεγάλο κλαμπ της Ευρώπης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ