Ο Ντάγκλας Μαϊκόν στις 26 Ιουλίου θα γίνει 40 ετών. Aλλά δεν λέει ν’ αποσυρθεί από τα γήπεδα και μάλιστα βρήκε νέα ομάδα. Kαθώς συνεχίσει την καριέρα του στη Τρε Πένε του Σαν Μαρίνο. Mε την οποία θ’ αγωνιστεί και στα ευρωπαϊκά Κύπελλα μέσω του νεοσύστατου Conference League! Ο βετεράνος αμυντικός οδήγησε την ερασιτεχνική Σόνα […]

Ο Ντάγκλας Μαϊκόν στις 26 Ιουλίου θα γίνει 40 ετών. Aλλά δεν λέει ν’ αποσυρθεί από τα γήπεδα και μάλιστα βρήκε νέα ομάδα. Kαθώς συνεχίσει την καριέρα του στη Τρε Πένε του Σαν Μαρίνο. Mε την οποία θ’ αγωνιστεί και στα ευρωπαϊκά Κύπελλα μέσω του νεοσύστατου Conference League!

Ο βετεράνος αμυντικός οδήγησε την ερασιτεχνική Σόνα Κάλτσιο στην παραμονή στην serie D του ιταλικού πρωταθλήματος. Kαι τώρα θα συνεχίσει να παίζει στο πρωτάθλημα του Σαν Μαρίνο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας «Republicca» ο Μαϊκόν υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα. Ο Βραζιλιάνος άσος αγωνίστηκε 56 φορές για την Κρουζέιρο από το 2001 μέχρι το 2004 και κέρδισε ένα πρωτάθλημα Βραζιλίας, πριν μεταγραφεί στη Μονακό και φύγει για την Ευρώπη.

Μετά από δύο χρονιές στη γαλλική ομάδα, αποκτήθηκε από την Ίντερ Μιλάνου το 2006 για 4,8 εκατομμύρια λίρες, και έγινε βασικός παίκτης του ρόστερ, κερδίζοντας ένα Τσάμπιονς Λιγκ το 2010 και τέσσερα πρωταθλήματα. Τον Αύγουστο του 2012 αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι για 3 εκατομμύρια λίρες, όμως δεν απέκτησε θέση βασικού και την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Ιταλία για λογαριασμό της Ρόμα.

Έκλεισε την καριέρα του στη βραζιλιάνικη Αβαΐ το 2017. Επέστρεψε για λίγο το 2018, για λογαριασμό της Κρισιούμα και πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Σόνα στην Ιταλία.

Ο Μαϊκόν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική Βραζιλίας το 2003 και πραγματοποίησε 76 συμμετοχές με το εθνόσημο, σκοράροντας 7 φορές.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ