Ο καλός ο νοικοκύρης πριν πεινάσει μαγειρεύει και έτσι οι Βαυαροί από νωρίς θέλουν να κλείσουν τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού. Ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει αρκετά την ομάδα του Μονάχου είναι ο Φλόριαν Νόιχαους της Γκλάντμπαχ, ο οποίος δεν θα κοστίσει στους Βαυαρούς λιγότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ.  Ο 23χρονος μέσος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν […]

Ο καλός ο νοικοκύρης πριν πεινάσει μαγειρεύει και έτσι οι Βαυαροί από νωρίς θέλουν να κλείσουν τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού. Ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει αρκετά την ομάδα του Μονάχου είναι ο Φλόριαν Νόιχαους της Γκλάντμπαχ, ο οποίος δεν θα κοστίσει στους Βαυαρούς λιγότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ.

 Ο 23χρονος μέσος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ σε 15 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα τον Οκτώβριο έκανε και το ντεμπούτο του με την Εθνική Γερμανίας.

Η περίπτωση του Νόιχαους, σύμφωνα με την Sport Bild, μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εφόσον το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024. Έτσι, η Γκλάντμπαχ δεν πρόκειται να ζητήσει λιγότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ.

Gladbach: Florian Neuhaus und Max Eberl mit Vertrags-Coup | GladbachLIVE

Σε δηλώσεις του σε γερμανικό ΜΜΕ, ο 23χρονος μέσος της Γκλάντμπαχ, Φλόριαν Νόιχαους, φάνηκε θετικός στο να αγωνιστεί στην Μπάγερν, με την φημολογία να φουντώνει τις τελευταίες ημέρες στην Γερμανία, για το ενδιαφέρον των Βαυαρών.

Ο διεθνής Γερμανός άσος ανέφερε: «Δεν θέλω να δεσμευτώ σε αυτό. Η Μπάγερν είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Έχω επίσης γνωρίσει μερικά παιδιά από την Μπάγερν στην εθνική ομάδα, που μιλούν μόνο θετικά για το κλαμπ. Ο πατέρας μου είναι επίσης τεράστιος οπαδός της Μπάγερν. Αλλά είμαι παίκτης της Μπορούσια Γκλάντμπαχ και δεν επικεντρώνομαι σε οτιδήποτε άλλο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γκλάντμπαχ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ