Ο καλός ο νοικοκύρης πριν πεινάσει μαγειρεύει και έτσι οι Βαυαροί από νωρίς θέλουν να κλείσουν τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού. Ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει αρκετά την ομάδα του Μονάχου είναι ο Ομάρ Ρίτσαρντς της Ρέντινγκ που θα υπογράψει τώρα, αλλά για το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον Christian Falk, η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε επαφή […]

Ο καλός ο νοικοκύρης πριν πεινάσει μαγειρεύει και έτσι οι Βαυαροί από νωρίς θέλουν να κλείσουν τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού. Ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει αρκετά την ομάδα του Μονάχου είναι ο Ομάρ Ρίτσαρντς της Ρέντινγκ που θα υπογράψει τώρα, αλλά για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον Christian Falk, η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε επαφή με τον 22χρονο αριστερό οπισθοφύλακα που ανήκει στο δυναμικό της Ρέντινγκ.

Ένας ψηλός και γρήγορος παίχτης που μπορεί να κόψει κάθε μπαλιά η οποία περνάει στην καρδιά της άμυνας, επίσης μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου αλλά και της άμυνας.

Το συμβόλαιό του με τους «Royals» λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και ο Ρίτσαρντς αναμένεται να υπογράψει ένα προσύμφωνο με τους «Βαυαρούς», το οποίο θα οδηγήσει στην ένταξή του στη γερμανική ομάδα στο τέλος αυτής της σεζόν.

 Ο Ομάρ Ρίτσαρντς αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Μπάγερν, παίρνοντας στο ρόστερ τη θέση του Αλάμπα που θα χαιρετήσει το καλοκαίρι.

Ο 55χρονος Γερμανός τεχνικός μπορεί να μην επιβεβαίωσε ότι ο Νταβίντ Αλάμπα θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν με τη φανέλα της Ρεάλ, ωστόσο παραδέχθηκε ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου.

«Όταν ένας παίκτης με την ποιότητά του φεύγει από το κλαμπ, είναι σαφές ότι πρέπει να πάμε και να ψάξουμε κάτι αντίστοιχο και θα το κάνουμε», απάντησε χαρακτηριστικά ο Φλικ στη συνέντευξη Τύπου, σε ερώτηση που του έγινε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ