Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης μοιράστηκε με τους φίλους του στα social media ένα βίντεο που έχει συγκλονιστικές σκηνές τη διαδικασία του τοκετού της συντρόφου του

Η Τσέλσι γλυκοκοιτάζει τον Μιλιτάο αλλά οι Μαδριλένοι αναμένεται να συνεχίσουν τις συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή τους, προκειμένου να δεσμεύσουν το μέλλον του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αλλά τώρα ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ έγινε χαζομπαμπάς και κυριολεκτικά πετάει από την χαρά ρου.

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης μοιράστηκε με τους φίλους του στα social media ένα βίντεο που έχει συγκλονιστικές σκηνές τη διαδικασία του τοκετού της συντρόφου του, στη μικρή Σεσίλια!

Αναλυτικά ανέφερε:

«Σεσίλια, θέλω να με διδάξεις πώς να γίνω ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να έχω ποτέ! Τώρα δεν έχει σημασία αν νομίζουν ότι είμαι καλός πατέρας ή όχι, γιατί ήρθες για να εκπληρώσεις την πιο ειλικρινή μου επιθυμία. Και αυτό είναι που έχει σημασία για μένα. Όταν είμαι στο γήπεδο, ανεξάρτητα από το σκορ, μόνο ο Θεός ξέρει το μέγεθος της προσπάθειας που κάνω για να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να μην απογοητεύσω κανέναν. Αυτή τη φορά, αυτός που πρέπει να ξέρει πόσο αφοσιωμένος είμαι, είσαι εσύ και εγώ. Το να είμαι ο πατέρας σου και να σε έχω ως τη μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου, πριν από όλες τις άλλες, θα είναι πιο ξεχωριστό με εσένα να ζητωκραυγάζεις για (στο γήπεδο)! Θέλω να γίνω το είδωλό σου! Και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, μικρή. Η δέσμευσή μου είναι σε αυτό το γράμμα, ότι μια μέρα θα το διαβάσεις και θα είναι το μόνο που έχει σημασία για μένα. Ο Θεός να σε προστατεύει! Καλώς ήρθες στον κόσμο Σέσι μου!»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ