Αν δεν θες εσύ μια εμείς δεν θέλουμε δέκα. Κάπως έτσι αντιλαμβανόμαστε την άμεση απάντηση της Ατλέτικο που που έδωσε την ελευθέρας του. Ο Ντιέγκο Κόστα για λόγους που  μόνο ο ίδιος γνωρίζει έμεινε ελεύθερος. Αλλά η ομάδα του Σιμεόνε έτρεξε άμεσα για τον αντικατάστασή του. Ο Κος Μούσα Ντεμπελε έγινε κάτοικος Μαδρίτης. Την είδε […]

Αν δεν θες εσύ μια εμείς δεν θέλουμε δέκα. Κάπως έτσι αντιλαμβανόμαστε την άμεση απάντηση της Ατλέτικο που που έδωσε την ελευθέρας του. Ο Ντιέγκο Κόστα για λόγους που  μόνο ο ίδιος γνωρίζει έμεινε ελεύθερος. Αλλά η ομάδα του Σιμεόνε έτρεξε άμεσα για τον αντικατάστασή του. Ο Κος Μούσα Ντεμπελε έγινε κάτοικος Μαδρίτης.

Την είδε αλλιώς ο Ντιέγκο Κόστα την Ατλέτικο Μαδρίτης και είπε να την κάνει για άλλες πολιτείες. Επειδή δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τον Ιούνιο, τους το είπε από τώρα. Θέλω να φύγω. Και είναι ελεύθερος. 

Οι «ροχιμπλάνκος» αναζητούσαν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Ντιέγκο Κόστα στην γραμμή κρούσης τους και αυτός, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αφήνει τη Λιόν. 

Το συμβόλαιο του Ντεμπελέ με τη γαλλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2023 και στην Ατλέτικο θα πάει ως δανεικός με οψιόν αγοράς. Αυτή ήταν από την αρχή η πρόταση που έκαναν οι Ισπανοί στους «Λιονέ», οι οποίοι την αποδέχθηκαν. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντεμπελέ αποκτήθηκε από την Σέλτικ το 2018 έναντι 22 εκατ. ευρώ και φέτος με τη φανέλα της Λυών έχει καταφέρει να βρει μία φορά δίχτυα σε 16 παιχνίδια.

https://www.youtube.com/watch?v=XoRFoN5EQVY

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ