Ο Αντρές Ινιέστα  έκανε 758 εμφανίσεις για την πρώτη ομάδα, κέρδισε 32 τρόπαια και είναι ένας από τους θρύλους της ομάδας και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Χαρισματικός και μοναδικός στο είδος του. Τόσο ηγέτης όσο και εργάτης στην Μπαρτσελόνα. Η αποθέωση της ουσίας που κάνει τη διαφορά… Ο πρώην θρύλος της Βαρκελώνης είναι πεπεισμένος ότι ο […]

Ο Αντρές Ινιέστα  έκανε 758 εμφανίσεις για την πρώτη ομάδα, κέρδισε 32 τρόπαια και είναι ένας από τους θρύλους της ομάδας και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Χαρισματικός και μοναδικός στο είδος του. Τόσο ηγέτης όσο και εργάτης στην Μπαρτσελόνα. Η αποθέωση της ουσίας που κάνει τη διαφορά…

Ο πρώην θρύλος της Βαρκελώνης είναι πεπεισμένος ότι ο Τσάβι Ερνάντεθ θα επιστρέψει στο Camp Nou ως προπονητής μια μέρα στο μέλλον. Ο Ισπανός μέσος, που παίζει επί του παρόντος στο πρωτάθλημα Ιαπωνίας για λογαριασμό της Βισέλ Κόμπε, πέρασε ένδοξα 18 χρόνια στη Βαρκελώνη πριν αναχωρήσει από το Καμπ Νου.

Έπαιξε παράλληλα με τον Τσάβι και τον Λιονέλ Μέσι και θα είναι στην καρδιά ως μία από τις μεγαλύτερες ομάδες που έχει δει ποτέ στο ποδόσφαιρο. Υπήρξαν πολλές εικασίες για το μέλλον του προπονητή της Μπαρτσελόνα με τον Ρόναλντ Κούμαν να δέχεται τεράστια κριτική για την κακή έναρξη της σεζόν. Υπάρχουν πολλοί προπονητές για να τον αντικαταστήσουν σε περίπτωση που σταματήσει η συνεργασία του με την ομάδα της Βαρκελώνης, και ένας από αυτούς να είναι ο Τσάβι. Ο Ινιέστα πιστεύει ότι η επιστροφή του στο κλαμπ είναι αναπόφευκτη.

Μιλώντας για μια πιθανή επανένωση μεταξύ της Μπαρτσελόνα και ενός από τους καλύτερους παίκτες του, ο Ινιέστα είπε: “Αυτό εξαρτάται από τον Τσάβι και το κλαμπ, μια μέρα ο Τσάβι και η Μπαρτσελόνα θα συναντηθούν, δεν ξέρω πότε, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί. Ο Τσάβι έχει τη δυνατότητα να το κάνει με την Μπάρτσα. Ελπίζω ότι όλα θα βελτιωθούν και ότι η σταθερότητα του συλλόγου θα επανέλθει με τις επόμενες εκλογές επειδή τα πράγματα δεν πάνε καλά αυτή τη στιγμή. ” Ο Τσάβι είναι ο επικεφαλής προπονητής της  Al Sadd του Κατάρ και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας”

Vissel Kobe v Suwon Samsung Bluewings - AFC Champions League Quarter Final

Η Μπαρτσελόνα «καλείται να κερδίσει τίτλους», λέει ο Ινέστα

Παρόλο που πιστεύει ότι η επιστροφή του Τσάβι είναι αναπόφευκτη, ο Ινιέστα πιστεύει ότι η Μπαρτσελόνα πρέπει να επιστρέψει στους τιτλους, ανεξάρτητα από το ποιος είναι στο τιμόνι του συλλόγου. Για τους Μπλαουγκράνα έχουν ακουστεί αρκετοί προπονητές, συμπεριλαμβανομένων των Πεπ Γκουαρδιόλα, Μαουρίσο Ποκετίνο και Τσάβι, λόγω της πορείας που βρίσκονται οκτώ βαθμοί πίσω από την ομάδα του Σιμεόνε. “Φυσικά, η Μπαρτσελόνα καλείται πάντα να κερδίζει τίτλους. Τα μέλη του συλλόγου θα επιλέξουν ποιος θα είναι ο καλύτερος πρόεδρος για το κλαμπ. Ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι, εύχομαι στη Μπαρτσελόνα όλα να επιστρέψουν στο φυσιολογικό, αυτό θέλει κάθε φίλος της ομάδας “

Ο Ινιέστα κέρδισε ό, τι υπάρχει στο ποδόσφαιρο  με τη Μπαρτσελόνα, με συνολικά 32 τίτλους, και έφυγε από τον σύλλογο ως ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν αγωνιστεί για τους Blaugrana. Ο Καταλανός αποκάλυψε ότι είναι ικανοποιημένος με τη ζωή του στην Ιαπωνία και ελπίζει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και για τα επόμενα χρόνια εκεί.. “Αυτή τη στιγμή θέλω να απολαύσω και να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο, νιώθω καλά και είμαι χαρούμενος στην Ιαπωνία.”

“Η Μπαρτσελόνα για το UEFA Champions League εναντίον της Παρί σεν Ζερμέν πρέπει να προκριθεί και να συνεχίσει στην διοργάνωση.”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ